[]

Rusya da calışmak, ve vize masrafları vs.

Hayırlı günler Dostlar,

demin bir akrabam aradı, kendisi 56-57 yaşında, pek eğitim görmüş biri değil sağ solda inşaatlarda calışıyor.

Rusyada gecici olarak iş bulmuş.

Bana dedi 300-400$ a ihtiyacı varmış, vize ve işlemler icin.

Bu doğru olabilirmi ?

Normalde iş veren karşılamıyormu bu giderleri ?

Bana hem 400$ biraz ucuk gibi geldi.

 
Bu websitesine göre çok girişli 480 dolara kadar çıkıyor.
m.rusyakonsoloslugu.net

Tahminim hızlı islem, arada aracı falan varsa normal gibi.

Is veren kismi hakkinda bilgim sifir. Mantığım is veren diyor ama Rusya'da is yapan inşaat firmalarini düşününce zaten kötü bir ortam olduğundan şaşırmam.
  • logisticsmanager  (15.11.21 12:11:43) 
inşaatlardan bildiriyorum. vize ücretini firma karşılar. sadece pasaportu yoksa kendisi çıkarır, firma onun da parasını öder.
rusyada geçici iş ne alakaymış? hiç geçici iş diye bir şey duymadım. iş bitene kadar iş vardır. hatta firma kısa vadeli çalışacak adama vize ücreti-isg giderleri-uçak bileti vs yatırımı yapmaz.

  • artci sarsinti  (15.11.21 12:57:47) 
@artci sarsinti

Gecici dediğim, ömür boyu orda calışmacak yani yerleşmicek rusya ya.
  • samiabi19  (15.11.21 13:06:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.