[]

kripto paradan azıcık anlayanlar

Merhabalar,
2 gün önce aldığım bir coin var sonra tekrar aldım vs. öğrenmek istediğim, ilk 1000 tl lik aldığım coin ne kadar kar/zarar etti, 2. 1000 lik ne kadar kar/zarar etti.
bunu nasıl görebilirim? Binance kullanıyorum.
aşırı derecede acemi olduğum için basit bir şekilde tarif edebilirseniz sevinirim.

 
ilk 1000 tl'yi aldığın kur neydi? şu anki kur ne? aradaki fark karın veya zararın.
ikinci 1000 tl'yi aldığın kur neydi? şu anki kur ne? aradaki fark karın veya zararın.

  • reanarchy  (15.11.21 12:28:37) 
hesaptablosu.net
buradan aldığın miktar ve alış fiyatlarını girerek maliyetini hesaplayabilirsin
veya manuel olarak
" maliyet = ( (alım fiyatı 1 * adet 1) + (alım fiyatı 2 * adet 2) + .... + (alım fiyatı n * adet n) ) / toplam adet " formül bu.
  • astronom bey  (15.11.21 12:41:10) 
bunun için 3rd party uygulamalar var. Delta isimli olanı kullanıyorum.


  • do you remember me  (15.11.21 12:41:40) 
Teşekkürler. Kendi içerisinde bir hesaplama aracı olacağını ummustum.


  • kisa  (15.11.21 12:42:35) 
Kaçtan aldığımı nasıl görebilirim:)


  • kisa  (15.11.21 12:44:56) 
Emirler > Spot Emri > Alım Satım Geçmişi bölümünde tarih aralığını seçerek aldığın coini, miktarını ve hangi fiyattan aldığını görebilirsin, buna göre daha önce verilen cevaplardaki formülle şimdiki fiyatına göre ne kadar kar ya da zararda olduğunu hesaplayabilirsin.


  •   (15.11.21 13:03:08 ~ 13:05:10) 
coinmarketcap.com

burada aldığınız coin miktarını ve alım fiyatınızı yazdığınız bir portföy oluşturun. anlık olarak ne kadar kâr ne kadar zarar hepsini görürsünüz. Ancak aynı coinden alınca "bundan bu kadar, şundan bu kadar" gibi olmaz. aynı tip coinler tek alım gibi görünür. daha düşük fiyattan alırsanız alım maliyetiniz düşmüş olur, tersinde de artmış olur.
  • himmet dayi  (15.11.21 13:05:32) 
Cevaplar için teşekkürler.

Cüzdan özeti dediğimde elimde sahip olduğum 3 (biri çook küçük, aslında 2) coini görüyorum., Toplam değerini görüyorum ve burada sorun yok. Asıl merak ettiğim, ben bunları ne zaman kaçtan aldığım bilgisi olduğu için emirler->spor emirleri ne giriyorum.
oradan alım satım geçmişi diyorum
tarih aralığında sorun yok ancak çıkan listede, sahip olduğum o iki coinden 1 tanesi görünmüyor.
spot emirleri dışında bir şekilde başka yollarla mı aldım acaba?
fikri olan var mıdır? vakti olan, yardımcı olmak isteyen olursa zoom üzerinden ekranımı paylaşabilirim :)
  • kisa  (16.11.21 11:24:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.