[]

Ekşi sözlük reklamlarını engelleme?

Merhabalar,

1) Öncelikle ekşi sözlüğü telefondan nasıl takip ediyorsunuz? (mesela ben chrome uygulamasından okuyorum)

2) Bu sürekli çıkan reklamlar sinirimi bozuyor, entrylerden veya başlıklardan geç yüklendiği için sayfayı bir anda kaydırıyor ve hep yanlış yere tıklamama sebep veriyor, bu reklamları kaldırmanın yolu var mıdır?

 
1) Resmi uygulamasından
2) Yıllık 11 lira gibi bir ücreti var reklamsız sözlüğün. Onu ödedim. Reklam vs. çıkmıyor.

3. parti sözlük uygulamalarına güvenmiyorum. Tarayıcıdan girince de Safari + AdGuard ile girdiğim için reklam çıkmıyor. Ama tarayıcı sürümü uygulama kadar pratik değil. iOS için Chrome'da reklam engelleyici yok ama Android'de vardır diye tahmin ediyorum. AdGuard kurun, reklamlardan kurtulursunuz.
  • himmet dayi  (15.11.21 11:34:53) 
Adguard chrom ile calismiyormus. Bende son gunlerde reklamlar yuzunden sayfa kilitleniyor. Bir kac dakika sonra tiklamamis olmama ragmen sayfadaki reklamin linki aciliyor.


  • rockinside  (15.11.21 11:38:54) 
@rockinside evet hocam aynı sıkıntı bende de var, yanlışlıkla aşağı yukarı kaydırırken reklama tıklayarak kaydırırsam telefon donma yapıyor, ben telefon eskidi gibi düşünmüştüm ama genel bir sorun sanırım.


  • bobinhoo  (15.11.21 11:42:28) 
Android için ekşicep
iOS için şükela reader.

  • pispinti  (15.11.21 11:44:54) 
@himmet dayı

daha öncesinden uygulama için çok kötü yorumlar gördüğümden indirmedim hiç, play storeda da puanı 2.2 gördüğüm kadarıyla. Siz beğeniyor musunuz?
  • bobinhoo  (15.11.21 11:46:02) 
opera kullanıyorum


  • elorelia  (15.11.21 11:48:17) 
@bobinhoo

uygulama güzel diyemem ama benim işimi görüyor diyelim. 2.2 edecek kadar kötü değil.
reklam çıkıyor diye gömüyor millet. ben reklamsız kullandığım için beğeniyorum ama reklamlı olsa 2 yıldız bile fazla.
  • himmet dayi  (15.11.21 11:51:52) 
Uygulama ve tarayıcı,

2- yıllık 12 liraya reklamsız aldım, hesaba bağlandığı için tarayıcıda da reklamsız valla mis gibi.
  • atom karincanin torunu  (15.11.21 11:52:24) 
Herhangi bir tarayici ustune adguard.
Ya da
Herhangi bir tarayici ustune ublock origin +ghostery.

10 kusur yillik mobil hayatimda hic reklam gormedim :) telefonda reklam nasil bir sey bilmiyorum.

Bir de evde pi-hole calisiyor bize gelen misafir bile telefonunda reklam goremiyor.
  • divit  (15.11.21 12:15:39) 
Opera tarayıcı kullanıyorum hem pc'de hem androidde. Reklamları engelliyor.

Onun dışında ekşicep kullandım uzun süre ve pc'de tema++ eklentisini kullanıyorum ekşicep'in yaratıcısının yaptığı. Tavsiye ederim
  • nundu  (15.11.21 12:15:49) 
ios'te firefox focus eklentisi ile birlikte safari bookmark olarak ana ekrana ekledim, native uygulamaymiscasina ve reklamsiz cok guzel kullaniliyor.


  • buzzlightyear  (15.11.21 15:40:54) 
firefox+adguard

android
  • teritori  (15.11.21 17:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.