[]

Amazondan sıfır monitörün çerçevesinde eğiklik

Dün Amazon'un kendisinden 32" bir monitör aldım, bugün geldi ölü pixel vs yok fakat sağ üstte çerçevede montajda oluşmuş şöyle bir eğiklik mevcut -fotoda-, yani çok rahatsız edici bi şey değil ama göze takılıyor, sanki düşmüş de eğilmiş gibi. satmak istesem sorun çıkarır mesela orası.

iade, değişim vs ile hiç uğraşmak istemiyorum açıkcası, amazona durumu anlatıp hediye çeki veya bir miktar iade istesem var mı böyle bi imkan? veya değişim yapacağım en son ihtimal.


siz ne yapardınız böyle bir durumda, kozmetik defoyu kabullenip kullanır mıydınız yoksa kafaya takar mıydınız?

imgyukle.com

 
foto yok.
rahatsız olursan yolla. ben olsam göndermezdim ama görmek lazım tabi

  • sutlu nescafe  (14.11.21 18:24:13 ~ 18:24:21) 
Ben değiştiririm. Böyle durumlarda içime bir "hoşnutsuzluk"(?) doluyor, diyorum ki şimdi bunu yollasam gitmesi gelmesi bir süre alacak, ayrıca ya gelen monitörde ölü piksel çıkarsa..." vs. vs.

Sonra içimdeki anneyi çıkarıp, "Evladım bu böyle kullanılmaz." dedirtiyorum. "İade hakkın var, ürün kusurlu daha ne olması gerekiyor? Bunun köşesi yamuk 300 lirasını iade edin bari desen edecekler mi sana? yok. E sen niye bunu böyle kullanasın?" deyip iade sürecini başlatıyorum.
  • akhenaten  (14.11.21 18:25:24 ~ 18:26:52) 
amazondan alacağın elektronik eşyaları koşulsuz iade edebiliyorsun. 1 ay geçmediyse geri yolla. sıkıntı çıkarmazlar.


  • false pretension  (14.11.21 18:27:45 ~ 18:28:05) 
iade et, yenisini al. kafan rahat olsun. ayrıca para verip ürün alıyorsun sonrasında dilencilik gibi oluyor hediye çeki verin bari filan demek.


  • ronartest  (14.11.21 18:28:06) 
Valla ben olsam iade ederdim sıfır ürünü defolu kullanmak istemem.
Amazon bazen iadelerde bu problem kullanımı etkiliyor mu diye sorup bir miktar para iadesi teklif edebiliyor ürün iadesi yerine. Ama bunu siz teklif ederseniz kabul etmezler, onlardan teklif gelirse gelir.

  • mg3929  (14.11.21 18:29:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.