[]

Bilgisayar alacagim...

Arkadaslar, gercekten iyi bir bilgisayar almak istiyorum ama,
is yerinde masaüstü bilgisayar var, kesinlikle ama kesinlikle aldigim bilgisayara isle ilgili bir program yüklemeyecegim. oyunu falan da oynamiyorum.

saglam olmasini istiyorum, usbsi, faresi vs. bozulmasin.
sadece cok gezdigim icin saglam olmasi bir de uzun yillarca kullanmak istiyorum artik bilgisayara para vermekten veya rezil olmaktan yoruldum. bir kere alayim sorunsuz kullanayim istiyorum.
teknosa ile vatan'dan hicbir sey almak istemiyorum.

apple mi alsam diyorum ama daha önce hic kullanmadim, alismasi kolay mi? kafamda ki düsünceye uyuyor mu? 13 mü yoksa 15 inch mi daha iyi olur? apple satistan sonra bir sorun olursa yardimci oluyor mu?
Microsoft'un laptoplarindan mi alsam?

evde de masaüstü var.

tesekkürler..

 
M1 işlemcili MacbookAir tam da sizin ihtiyacınıza göre.
8GB veya 16 GB RAM'li versiyonları var ve SSD boyutunu da değiştirebiliyorsunuz. Ama profesyonel bir iş yapmayacaksanız 256 GB SSD'li versiyon size yeter diye düşünüyorum.

Pili müthiş uzun gidiyor, sorun çıkarmıyor, ekranı çok kaliteli vs.
Fiyatı da muadillerine göre uygun şu sıralar.

Mutlaka bakın derim.
Ama 13 inç
  • michael_knight  (14.11.21 17:01:39) 
Size macbook gider gibi ama sonuçta elektronik. Apple laptop kalitelidir ama asla bozulmaz diye bir şey yok.


  • chavezding  (14.11.21 22:42:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.