[]

kredi karti avans ucretinden kacmak

epey yuklu bir miktari tek tek cekecegime bununla bitcoin vs alsam sonra bitcoinleri bir sekilde yurtdisindan turkiye'ye transfer etmem mumkun olur mu?

yani amacim tamamen her cekisteki ucretten kacinmak, limit dusuk oldugu icin, epey bir masraf olacak yuksek bir meblag cekecegimden. araci sitelerden hangisine kredi karti ile para yatiriliyor ve sonra o aldigim bitcoini turkiye'ye nasil transfer edebilirim? boyle bir yol, yontem vs var mi?

ya da bitcoin ile yatirip daha sonra banka hesabina vs cekebilir miyim? yoksa illa ayni yontem ile mi cekmek gerekir?

 
Herhangi bir coini bir ülkeden bir ülkeye transfer etmek diye bir şey yok aslında, her şey blockchainde duruyor zaten. Binance Türkiye hesabı açtıktan sonra btc’yi buraya gönderip TL’ye çevirerek Türkiye’deki banka hesabınıza gönderebilirsiniz.


  • orient blue  (14.11.21 14:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.