[]

kyk taksitlerimi birkaç ay ödemesem nolur?

kyk kredi taksitlerimi düzenli ödememe rağmen vergi dairesine aktarılmıştı yani şu an takibi vergi dairesinde. bu zaten normal pek çok kişiye oldu. benim sorum şu, birkaç ay geriden ödesem kyk taksitlerimi, mesela 3 ay hiç ödemeyip sonra yavaş yavaş eritsem gecikme faizi dışında bir zararı olur mu? gecikme faizi cidden çok düşük çünkü ve kredi notuma etki etmiyor. sene başı zammına kadar ödemesem sonra ödemeye başlasam sanki daha avantajlı olurum gibi ne dersiniz?

sene başında en az 35-40 zam alacağım varsayımıyla ilerliyorum.


 
Gecikme zammı dışında bir şey olmuyor bildiğim kadarıyla. Benim borcum 6 ay kadar gecikmişti (başladığından haberim yoktu, erken başlamış) Bu sırada vergi dairesine geçmiş ve oradan da yapılandırma duyurusu gelince haberim olmuştu. Neticede ödedim, bir şey de olmadı.


  • akhenaten  (13.11.21 14:12:37 ~ 14:12:46) 
Bir şey olmaz hocam kafanıza göre aralıklı olarak ödeyin. Zaten yapılandırma vs çıkıyor. Vergi dairesine aktarılsa da daire öyle kolay kolay haciz yapmıyor. Düzenli ödeme yapıyorsanız hiç uğraşmazlar. Belki 1 tl dahi ödememiş olanlara haciz yapmaya çalışıyorlar diye biliyorum. Sıra size gelene kadar çok zaman geçer zaten. Ben de yapılandırmadan önce 2-3 ayda bir ödeme yapıyordum bir sıkıntı olmamıştı.


  • bayc  (13.11.21 15:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.