[]

kredi notunu arttirmak icin ne yapmak gerekir?

ozellikle bir sey yapmak gerekiyor mu? yoksa borclari zamaninda odeyince, belli bir sure icerisinde kendi artiyor mu? su anda iyi-orta gibi bir seviyede, cok iyiydi ama dustu 1-2 tane kredi karti basvurusunun reddinden dolayi.




 
Sorunun cevabı, sorunun içinde yatıyor aslında ; "bir kaç tane kredi kartı başvurusunun reddinden dolayı"

Bankalar ortak bir havuz üzerinden mudilerinin notlarını ve geçmişini görür, eğer bir bankadan talepte bulunursanız ve red yerseniz notunuz otomatik olarak düşer, ısrarla gidip başka bir bankaya başvurursanız daha da düşer.

Yapmanız gereken şey yeni bir kart başvurusu yapmadan bankada bir miktar para tutmanız ve mevcut borçlarınızı düzenli bir şekilde ödemeniz ve notunuz temize çıkana kadar yeni başvuru yapmamanız.
  • solo  (13.11.21 09:04:32) 
onlara takılmayın bence. hiç bakmayın hatta. unutun gitsin. böyle bir dönemde türkiye'de kredi notu hiçbir şey ifade etmiyor, sadece sermaye veya birikmişinizin anlamı var. bankada biraz paranız varsa, düzenli geliriniz varsa, kredi de alırsınız, kart da. yoksa alacağınız kredinin anlamı da yok. findeks reklamlarında kredi notunun yükselmesi için krediye başvurmanız ve kullanmanız gerekiyor diyor. ee abi o zaman bir tane osuruktan not için hayatım boyunca kredi kartı olsun, kredi olsun bankalara çalışacağım öyle mi? findeks zaten yasa değil. bir bankadan kredi istersiniz vermez, ama diğerine başvurursunuz verir.


  • malheiros  (13.11.21 10:28:00) 
solo +1
farklı kanallardan kısa zamanda fazla sayıda kredili
ürün başvurusu yaparsanız etkilenebilir.
gecikmeye düşmeyin, borçlarınızı düzenli ödeyin.
bir de toplam kredi limintinizin ne kadarını kullandığınıza da bakar, yani toplam borçluluğunuz düştükçe skorunuz artar.
mevduatla bir ilgisi yok bildiğim kadarıyla.
  • dreamnesiac  (13.11.21 14:14:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.