[]

covid sonrası seyahat anksiyetesi

öncesinde sık seyahat ettiğim bir işim vardı. malum 2 senedir evdeyiz, bu ara da hem sıkıldığımdan hem de merak ettiğimden zaten gitmem gereken bir 3. dünya ülkesine seyahat planladım iş için. 1 haftadır buradayım ama hayatımda psikolojik olarak hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. 6 saatlik uçak yolculuğu boyunca maskemi hiç çıkarmadım, sürekli bir covid gerginliği ile geziyorum, insanlar da bu konuyu saldığı için artık dikkat etmiyorlar ve çok yoruluyorum. yediğim yemek dokunacak mı (dokundu), covid olacak mıyım, hasta olur muyum (boğazım ağrıyor zaten) gibi düşüne düşüne kendimi hasta ettim. gece yatınca otelde uyuyamıyorum, aklıma hep kötü şeyler geliyor.

seyahatli düzene dönüp benzer duyguları paylaşanlar var mı aramızda? bunu nasıl aşmak lazımdır, var mı bir öneriniz?


 
Hasta olunca ne oluyor ki. Tedavisiz bir durum değil. Covid çıktıktan kısa bir süre sonra işe yarar tedavi bulundu. Şu an iki yıl bitecek.


  • dissendium  (13.11.21 02:57:15) 
2 yıl azami dikkat ettim, ha ne oldu? 9 gündür karantinadayım, olacağı varsa oluyor, yapacak bir şey yok, kabul etmeye bakın ve dikkat etmeye devam edin.


  • devorgilla the gunslinger  (13.11.21 09:47:28) 
Covid olursan ne olacak dünyanın sonu mu? Favimol yollayacaklar evine. Aşılıysan fazla korkmana gerek yok.


  • komando kani var bende  (13.11.21 10:48:36) 
eğer kafanızı bu kadar takarsanız sonsuza kadar hasta olursunuz. çözüm biraz büyümek.


  • freiefeeler  (13.11.21 11:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.