[]

Kripto para isleri

Merhaba
Havadan gelen 100-150 bin tl var, bunu hangi dandik alt koine basalim bir hafta, on gun bize yuzde 10-20 getirsin? Hem heyecan olur, renk olur hayatimiza takip etmesi heyecanli.
Tesekkurler


 
100-150 bin için farklı bir heyecan yaşarsınız 10-20 getirsin derken birden dibe de vurabilirsiniz,

illaki seçenek olsun derseniz bu günler shiba gündemde iniş çıkışları çok fazla iniş anını yakalar alırsanız illaki çıkış anını da yakalarsınız.
  • horizon  (12.11.21 23:15:12) 
1 hafta - 10 gün için coin riskine girilmez. şu an her yer kıpkırmızı alev alev yanıyor.


  • ilgeru  (12.11.21 23:24:19) 
shiba riskli de değerlendirilebilir. stop loss ile 10-15 bin kayıp olunca kaybı durduracak sekilde girerseniz sıfırlanma ihtimaliniz olmaz.


  • ayin yazari  (13.11.21 00:52:40) 
15 bin dolar shitcoine basmazdım ben olsam. Atardım ethereum'a takılırdı bir iki sene. Ytd.


  • lappuntamento  (13.11.21 01:48:24) 
10 gün kısa bir süre, şu an alt boğa yaşanmadı btc meşhur athlerini bile yapamadı. piyasayı hep doge götürür tek bir sepet yapcaksam buna yatırırdım, süreyi uzatın şu an herşey alım seviyesinde.btc %400 burdan gitseydi ,finali altcoinlerde de en geç aralıkta yapmıştık, ama ath çok cılız kaldığı için asıl boğayı martta görebiliriz. ytd diyelim :)


  • bonifas  (13.11.21 22:17:25) 
Merak ettim baktım, ETH alırsınız 4800'de satarsınız, bir yükseliş gelirse 8bine kadar yolu var.
Benim de benzer miktar param vardı toplam 30bin yatırmışım kriptoya, 50bini geçmiş durumda şu anda sanırım, aldığım iki coin var neo ve eth, birazcık parayı farklı bir kaç şey deniyorum.
O parayı shitcoine yatırmak risk, muhtemelen seri kaybedeceksiniz parayı.
  • atom karincanin torunu  (13.11.21 22:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.