[]

Macbook Air M1

>> Macbook air M1 almaya karar verdim. Türkiyeden almayı düşünüyordum. Kuzenim Ocak ayında Las Vegas'a gidecekmiş. Kur bu haldeyken ordan aldırmak mantıklı olur mu? Bekleyeyim mi? Ne kadara mal olur?

Las Vegas'ta Macbook Air son modelin vergi dahil satıs fiyatını nereden görebilirim?

www.apple.com

Almak istediğim model şu an Türkiye'de 11 bin TL.

Edit: Neden PT sitesinde bu kadar ucuz?

 
www.pt.com.tr

bi yerden öğrenci belgesi bul al geç. 9249 tl. daha ucuz yok. dünyada en ucuz olabilir hatta.
amerikada vergisiz 1000 dolar şu an.

amerika fiyatı bu www.apple.com
değmeyecek zaten 1080 dolar olacak. 1 yıl garantili bi de.

edit2: bu arada sakın bekleme kur fırladı fiyat artabilir/stok bitebilir.
  • jelly bear  (12.11.21 20:24:47 ~ 20:30:29) 
Jelly Bear'ın dediği gibi ben de geçen ay m1 mac mini aldım almanya, amerika fiyatından daha ucuz pt'de. Hiç bakınmayın daha ucuzu yok. Apple'ın kendi eğitim satış fiyatından daha ucuz.


  • hedep  (12.11.21 20:28:37) 
jelly bear'ın dediği gibi 7-8 ay kadar önce m1 air aldım eğitim inidirimiyle. 8700'dü sanırım o zaman. Daha ucuza bulunabileceğini sanmıyorum.


  • msb  (12.11.21 20:30:36) 
Yazılımcı, tasarımcı vb. değilim.

Dışarıda kafede vb. internette takılmayı istediğimde açıp kullanacağım hafif bir dizüstü iyi olur diye düşünüyorum.

Dizüstüler de bildiğiniz gibi kocaman. Macbook dizüstülerinden taşınması kolay hangisini önerirsiniz? Windows'tan da öneriniz varsa bakarım.
  • kullanilamayan ruhumuzlar  (12.11.21 21:20:33) 
Alacağın mağaza neredeyse oranın posta kodunu öğrenin. Sepete atıp check out yapın vergisini falan gösterir. Nevada zaten vergisi düşük bir yer. Eğer almayı düşünüyorsanız mantıklı olan eyaletlerden.


  • zoghurt  (12.11.21 21:32:19) 
pt Türkiye'de apple dışında tek yetkili eğitim satıcısı. Ucuz olmasının sebebi bu. Alırken herhangi birinin öğrenci ya da öğretmen belgesini yüklüyorsunuz sadece. Fatura onun adına kesiliyor ama ödemenin kimden geldiği ya da teslimin kime yapıldığının bir önemi yok.


  • himmet dayi  (12.11.21 21:56:50) 
Pt’den ucuzu yok en karlısı orAdan almak. Güvenilir bir yer.


  • but that was just a dream  (12.11.21 21:57:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.