[]

bulgaristan vatandaşlığını daha kısa sürede almak mümkün mü?

annem 1973 göçmeni. bugün bir tanıdık vasıtasıyla bir danışmanlığa gidip konuyu görüştük. annemin 6, benim 3 yılda vatandaşlık alabileceğimizi söyledi. yani 9 yıl vatandaşlık almayı bekleyeceğim. bana çok uzun geldi bu süre. yakın zamanda vatandaşlık alan var mı? aldıysa ne kadar sürede aldı? bu işlerin daha kısa sürede halledilmesi mümkün değil mi?




 
bunu ben de anneannem üzerinden araştırdım. benim anneannem daha eski bi zamanda göçmüş ama 1973'den beri eğer hiç gitmediyse vatandaşlığı otomatik olarak silinmiş oluyormuş. sanırım 5 sene gitmediyse siliniyormuş vatandaşlığı. biz araştırdığımızda sakın kimseye para kaptırmayın çünkü vatandaşlıklar silinmiş oluyor, sadece paranızı alıp hiçbir şey yapmıyorlar dediler. iyi araştırın bence siz de. doğru olabilir. adamlar hiç gelmeyen vatandaşı ne yapsınlar ki. olmuş 50 sene


  • matilda  (12.11.21 22:20:26) 
Kendi araştırmalarımdan çıkardığım sonuca göre konuşuyorum: Anneniz 5 yılda aldıktan sonra sizinki max 1-3 ay arası sürer.Bu işlerde bence mümkün mertebe tanıdıkla hareket etmeyin,bunu ciddi yapan şirketler var,mesela Behi gibi.


  • arenas  (12.11.21 23:20:59) 
Kısa süre yok ama arenas ın dediği gibi annen aldıktan sonra seninkisi kısa sürer.

Matilda kimle görüştüysen yanlış bilgilendirmiş seni.göç senelerine göre farklılıklar ve alınamayan durumlar var ama arkadaşımın annesi 1951 de bebekken türkiye ye gelmiş,iyi bir avukatla 5 yıl kadar uğraşıp aldılar vatandaşlığı.
  • duptıs  (13.11.21 01:34:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.