[]

iç hatlar uçuşta yanıma alabileceğim şeyler

iç hatlar uçuş için bavulum yok sadece yanıma bir sırt çantası alacağım. çantada şunları götürmem sıkıntı olur mu?
-laptop (ekranın kenarında biraz açılma ve kırık var sıkıntı olur mu? hani batarya vb durumlar açısından.)
-tırnak makası
-2-3 tane kemer

bir de pegasus ile uçacağım. uçuştan tam 1 saat önce mi hava alanında olayım. atıyorum uçuşa 40 dakika kala hava alanına girsem yetişemem mi? (online check ini önceden yaptığımı varsayarsak)

 
Tırnak makası alamazsınız yanınıza. Genel kural böyle ama iç hat diye dikkat etmeyebililer. Zaten sıkıntı olursa çıkarır atarsınız en fazla. Kemer alırsınız. Laptop da alırsınız ama sizin ayrıntı ne kadar etkiler bilmiyorum da sorun olmaz bence.

Yoğunluğa bağlı olarak 40 dk risk bence bir saat iyidir.
  • elorelia  (12.11.21 14:31:01) 
Kapı ortalama 30 dakika kala açılıyor, sen 10 dakika içinde 2 x-ray'den geçerim kapıya gelirim diyorsan 40 dakika yeter ama 10 dakikadan uzun sürer. Online check-in falan yoksa zaten yetişmek sıkıntı. 1 saat kala gitmek iyidir.


  • lappuntamento  (12.11.21 14:44:29 ~ 14:45:09) 
saolun cevaplar için ama laptop konusu önemli. almazlarsa çöpe atmak durumunda mı kalacağım laptopumu?


  • fff02561  (12.11.21 15:06:47) 
tırnak makası da alırsın defalarca soktum. laptopta sıkıntı olmaz. laptop alta verilmez zaten.


  • jelly bear  (12.11.21 15:37:09 ~ 15:37:44) 
laptop un neden alınmayacağını düşünüyorsunuz anlamadım. eğer açılıyorsa bilgisayara sorun olmaz. ki iç hatlar da bilgisayarı aç diyene ben hiç denk gelmedim. sadece X-Raydan geçirirler, o kadar.
Tırnak makasını fark ederlerese attırırlar.

  • euteamo  (12.11.21 16:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.