[]

Sanal POS hakkında

Satış yapan websitemiz için sanal pos kullanmak istiyoruz. Gerekli şartları da taşıyoruz. Ancak tam bilgi edinemediğimiz bir konu var:

Hesabımıza geçilen paraları ne zaman alabiliyoruz? Hemen ertesi gün alma şansımız var mı?

Bir de, kullandığınız sanal poslar varsa, fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

 
banka ile yapacagin alasmaya gore degisebilir, hesaba gecen parayi ertesi gun alirsan bir miktar komisyon odemen gerekir, belli bir sure beklersen komisyonsuz alabilirsin bunun yaninda belli bir ciroya ulasmazsan yalik pos ucreti de alirlar. Garanti iyidir


  • thefin  (06.06.10 00:55:34) 
Teşekkürler. Peki Akbank'ın pos ücreti hakkında bilgisi olan var mı?


  • Rochefort  (06.06.10 01:05:53) 
gerekli şartları neye göre değerlendirdiniz, bu konuyla ilgili bir bankayla görüştünüz mü?


  • crimson king  (06.06.10 01:26:58) 
Garanti ile görüştüm. Tabii ki her işlemde olduğu gibi, sonuç gelene kadar bir şey diyemeyeceklerini söylediler ancak sorun da çıkacağını sanmıyorlar. Önümüzde ticari olarak pürüz yok yani.


  • Rochefort  (06.06.10 01:30:03) 
sanal pos'da parayı kırıp hemen ertesi gün verme ihtimali yok gibi bişey artık. 50 günden aşağıya vermiyorlar hatta.

kardeşimin web sitesinde garanti sanal pos kullanılıyor ve böyle olduğunu iyi biliyorum. arada acil para lazım olduğunda alabilmek için çok kastırdık ama vermediler gününden evvel.

sanal pos işleri çok güvenli olmasına rağmen halen bankaların çok kıllandığı mevzular. ottan boktan tırsıyorlar. biz alırken de bayaa kastırmışlardı diye hatırlıyorum.
  • hevipeyra  (06.06.10 01:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.