[]

Far temizleme 1200 TL'ymiş...

Sağ farda çok fazla çizik var, yüzlerce taşla aynı çuvalda çalkalanmış gibi. Diğer far normal bu arada. Çizik giderme işlemi için bugün bi yerden fiyat aldım. 800 ila 1200 TL arasında fiyat verdi. Fotoğrafı ekledim, ben bu farı kendim adam edebilir miyim? Acayip kötü görünüyor.

Neden yalnızca tek farım bu hale geldi ben de anlamadım. Konuştuğum kişi benzin ya da tiner dökülmüş bu fara dedi.


 
Eliniz yatkın ise youtube da onlarca videosu mevcut www.youtube.com


  • synax  (11.11.21 23:25:01) 
Daha yeni kartalda yaptirdim 200tl ye. Iki fari beraber.


  • c1b2k3  (11.11.21 23:52:38) 
o paraya yeni far takılır zaten 1200 neymiş?

kendiniz uğraşacağınıza 100 liraya falan temizletirsiniz çoğu yerde zaten
  • avatar is back  (12.11.21 00:12:34) 
Cok para istemis. Ve tek gideri pasta ile en sonda süreceği cila olacak adamın. Daha uyguna bulursun.


  • westblack  (12.11.21 01:52:39) 
bir şey dökülmüş gibi daha uyguna yapılabilinir.


  • mikahakkinen  (12.11.21 09:43:49) 
Bu far su almış, buğu yapmış olabilir mi?

Biz çift farı daha uyguna temizletmiştik. Hatta baya uyguna. Ama bizim de biri çok kötü durumdaydı. Daha önce bi farımız değişip yan sanayi takılmıştı. Bu değişen farın da hava alması düzgün değilmiş o yüzden içi buğu yapardı. Ve plastik kalitesi sanırım daha kötü olduğu için deli gibi çizik görünürdü aynı zamanda. Sizin de far değişmiş olabilir mi sizden önce?

Eğer içinde buğu sorunu varsa önce onun neden oldduğu kirleri temizletin/ temizleyin sonrasında dıştan temizlik yapın.

Bu arada 1200 tlye farın içini de temizliyorlarsa o zaman normal gibi.
  • zimbirik  (12.11.21 10:37:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.