[]

trbinance cahiline yardım

görselde göreceğiniz gibi hesabımda 2000tl var. 1000 tl'lik bitcoin almak istiyorum. aşağıdaki fiyat alanına 1000 yazdım çünkü karşılığında try yazıyor. alttaki tutar alanına da bişey yazmam gerekiyor, oraya 1 yazdım ama onun karşılığında btc yazıyor, aşağıda otomatik olarak tekrar 1000 yazıyor anlamadım. bu durumda devam edersem 1000tl'lik bitcoin mi alış oluyorum? fiyat kısmındaki 1'in anlamı nedir? ayrıca altındaki %'ler nedi? %100 seçince aşağısı 2000 oluyor mesela.




 
Sol tarafta kırmızı yeşil tabela var kırmızının en altındakine tıkla sonra %100'e bas sonra da alttaki yeşil butona tıkla. Şimdi emir verme kıl yün var ama en basit olanı anlattım sana diğerleri kafanı karıştırır.


  • Zaman Tamircisi  (11.11.21 23:23:00 ~ 23:25:02) 
100% tıklarsanız 1000 tl değil 2000 tl lik alım yaparsınız. 50%ye tıklamanız gerekir. özetle o kısım kullanılabilir bakiyenizin ne kadarlık yüzdesi ile alım/satım yapacağınızı seçtiğiniz kısım.

"fiyat" alanı, alacağınız veya satacağınız coinin piyasa fiyatının girildiği yer. soldaki kırmızı yeşillerden tıklarsanız zaten o alan dolacaktır. manuel de girebilirsiniz, illa soldan tıklamanız gerekmez.

"toplam" alanı ise bu işlem için sonunda ne kadarlık bakiye para ödeyeceğiniz/alacağınız kısmı (komisyon hariç) gösterildiği alan. tabi burada işlem çifti önemli btc/try olarak yapıyorsanız işlem yönüne göre bunlardan birisidir. btc/udst ise ona göre.

"tutar" kısmı da o coinden kaç adet alacağınız/satacağınız gösterildiği alan. gerçi bende bu alan "miktar" olarak görünüyor, aynı olduğunu varsayıyorum
  • posthuman  (12.11.21 10:06:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.