[]

bir robot süpürge sorusu daha

bundan anneme babama kendime almıştım daha önce memnunum

www.trendyol.com

Kasım indirimlerinden kayınpedere de alayım diyorum ama aradan baya zaman geçti son durumlar nedir? mop istemiyorum, sadece güzel süpürsün halılara iyi tırmansın, haritalaması olsun ve 4000 altında olsun yeter. iyi alternatifler kullanan varsa yorumları bekliyorum.

 
mi mop pro var bende. haritası 3 günde bir şaşırıyor kafayı yiyor sapıtıyor. iyi temizliyor ama çok uğraştırıyor. babanın akıllı telefonu varsa ve aktif kullanıyorsa al ama başka türlü önermem. mi nedense zahmet edip tr yazılımını update etmiyor


  • neira  (11.11.21 12:45:52) 
360 s9 araştırmanızı öneririm. Youtube'da Robot Kafalar sayfasında inceleme ve kullanım videosuda mevcut. yazılımı güncel, ayrıca Türkiye distribütörü var. sorun olursa bir muhatabınız olur.


  • Dr_Stat  (11.11.21 12:55:22) 
360 aldım fırçası dönmüyordu, hemen iade etmek istedim. sonunda edebildim ama uğraştım maalesef. yok efendim olamaz, öyle olsa makina hata verir. cam platform bulun alttan video çekin zart zurt. video gönderdim, cihazı bize gönderin inceleyelim. sonunda inandılar.
360'ın inanılmaz pr'ı yapılıyor forumlarda, inanmayın. hatta ben fırça sorununun birçok cihazda olduğunu fakat sahiplerinin farkında bile olmadıklarını düşünüyorum.

  • adivar  (11.11.21 13:42:03) 
mija c1 aldım. turbo ve güçlüde kapanıyor. servise yolladım halen gelmedi.


  • mikahakkinen  (11.11.21 16:36:14) 
ben de mop pro kullanıyorum 6-7 aydır, bir kere sorun yaşadım sadece o da wifidan dolayıymış. genel olarak sıkıntısız bir alet.


  • roket adam  (11.11.21 16:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.