[]

Hangi Kahve Kavanozu?

Kahve çekirdeğini bir süre (1-2 ay olabilir belki) bayatlamadan saklamak için kavanoza ihtiyacım var.

Bunlar için özel kavanozlar var bildiğim kadarıyla, ama şu değil di mi?

www.petracoffee.com

Özelliklerinde spesifik bir detay göremedim bu konuda, artık vakum mu her ne gerekiyorsa :)

Başka online alınabilecek kavanoz önerisi varsa da olur bu boyutlarda, 250-500gr.

Teşekkürler

 
fiyatı görünce bunu bu fiyata koyan siteye şunu söyleme geldi içimden,

'hey lanet olasıca zenci, senin derdin ney be dostum'

bu bildiğimiz cam kapağı da sıkı kapanan bi kavanoz, bunun bu fiyata olması çok manasız, hiç bir kalite ya da estetik özelliği yok.

milyoncularda böyle bin tane şey bulursun içine kahve koyacak. çoğu da silikon contalı falan.

vakumlu olanlar başka.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
  • killerbee  (10.11.21 15:51:50 ~ 15:56:24) 
Vakum kapaklı olsa bile içinde hava kalıyor kavanozların. Daha önce aldığımız kahvelerden kalan valfli paketlere paylaştırıyoruz kiloluk çekirdekleri, valfle havasını boşaltıyoruz. Kavanoza göre daha taze tutuyor.


  • kobuzchu kiz  (10.11.21 16:02:39) 
www.gelbura.com

aslında degassing için tek taraflı valfli paket önemli, kavurum tarihinden itibaren degassing'in devam ettiği 5-20 gün arasında valfli pakette kalması ideal olan ilk saklama koşulu. kahvenin işlenme şeklinde göre değişir bu süre, degassing bittiğinde vakumlu kaba koymak gerekir. o yüzden aldığın kahvenin kavurum gününü bilmek önemli, ona göre geldiği valfli pakette tutup vakumluya alabilirsin.
  • Bruce  (10.11.21 17:26:53) 
klt'nin vakumlu kavanozları vardı. ama artık satılıyor mu bilmem. ben kullanıyorum. güzel.

static.glami.com.tr
  • we are floating in space  (10.11.21 18:03:11 ~ 18:04:13) 
İkea korken saklama kavanozu. Yıllarca bir şey içinde bozulmuyor asla hava felan da almıyor ne böcek ne başka bişi, tüm kavanozlarım bundan


  • esinikaybetmiscorap.  (10.11.21 22:19:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.