[]

Turktelekom farklı firmalardan mı hizmet sunuyor?

24 aylık ev interneti sözleşmesini yeniletmem gerek. Telefonla kampanyalar hakkında bilgi aldım. Üç ayrı görüşme yaptım, üçü de farklı çalışandı, bu üç görüşmede her seferinde bana farklı fiyat sundular. Son görüşmede, farklı fiyatların önceki görüşmelerde nasıl sunulduğunu sordum bilerek dediklerimi anlamamazlıktan geldi.

Farklı fiyat derken gerçekten birbiri ile alakasız teklifler sunuyorlar. Biri aylık 100 lira dedi diğeri 85 tl dedi aynı internet hızı için. Bir başkası ilk iki ay ücretsiz sonra aylık 105 lira dedi. Aradığım telefon numarası turk telekoma ait eminim buna. Piyango gibi her görüşmede şansıma farklı fiyat geliyor.

Benzer olay yaşayan ya da duyan var mı? Dolandırılacağım gibi bir his oluştu.

 
sitesinden bak. gerçekten aynı hızlara farklı kampanyalarda farklı fiyatlar var sitesinde de.


  • xrated  (10.11.21 14:03:19) 
@xrated,

Telefonla aramadan önce internet sitesine bakmıştım ama oradaki kampanyaları mevcut müşteriler için değilmiş, bana öyle bilgi verdiler. Müşteri bilgilerine göre kampanyalar farklıymış. Ama anlamadım nedenini.
  • GoodMorningTeacher  (10.11.21 14:08:53) 
anladım, ufak bir tavsiye vereyim. mevcut interneti kapattırmadan turk.net'e taşıma isteği yapabilirsin aslında. daha yüksek hız alacağın kesin. fiyat 100 lira. taşıma işlemi olunca çok rahat kurulum oluyor. sıfırdan abonelik daha zor. türktelekom berbat bir firma.


  • xrated  (10.11.21 14:28:40) 
Türk Telekom gerçekten pişmanlıkmis. Önce taahhütüm bitti diye yüksek fatura gönderdiler, sonra maalesef taahhüt verdim yine yüksek fatura gönderdiler. Neymiş taahhüt verdiğim günden itibaren gecerliymis o fatura dönemi için değil. 16 MB internet artı telefon a 109 TL taahhüt verdim bu daha ilk ayı. Ancak cayma ücretini falan da kabul ettim, netspeed e geçtim 74 MB internet aldım 80 lira falan sanırım.


  • primetime  (10.11.21 17:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.