[]

MR ücreti iyi mi? Bir de Allianz genel sağlık sigortası sorusu ekstra

hastaneden bugün ptesi için mr randevusu aldım ilaçlı mr 1300 civarı orijinal fiyatmış benim sigorta yüzde 80'ini karşıladığı için 240 gibi bir şey olacak iyi mi sizce? Başka anlaşmalı kurum arasam mı?

Bir diğer soru da, bu allianz genel sağlık sigortasının çalışma mantığını valla anlamıyorum. Muayene 720 lira diyorlar yüzde 20 ödeme yapmam gerek 144 lira oluyor ama benden ya 50 ya da 55 aldılar. sizde de oluyor mu bu durum? sebebi ne olabilir?


 
sgklılara indirim oluyor muayene ücretlerinde


  • jelly bear  (10.11.21 12:05:42) 
bazıları %100 karşılanıyor ama katkı payı gibi bir ıvır zıvırdan dolayı o bahsettiğiniz tutarlar çıkabiliyor.


  • clones  (10.11.21 12:12:06) 
Geçen tomografi için hastaneye gittim, "Allianz karşılamadı" dedi bankodaki kız, başka bir hastaneye gittim hepsini karşıladı, beni yemeye çalıştılar sanırım.


  • devorgilla the gunslinger  (10.11.21 12:25:31) 
"Muayene fiyatı 720 TL
Allianz anlaşmalı muayene fiyatı 250 TL. O yüzden siz de 50 ödüyorsunuz."
Yukarıdaki gibi bir mantık oluyor çoğu hastanede. Mesela Allianz limitiniz bitmiş, cebinizden ödeyecekseniz bile 720 değil 250 ödüyorsunuz bu durumda.

Bence başka MR randevusu almak için gezmeyin, 1300 değil de 1000 liraya bulsanız size etkisi belki 50 lira kadar olacak. 500 liraya da bulunabileceğini hiç sanmıyorum. Elbette kendi maddi durumunuzu kendiniz biliyorsunuz ama uğraştığınıza, başka bir kurumda çektirdiğiniz MR'ı doktora CD ile götürdüğünüze, hastanenin kayıtlarında olmamasına değmez bence.
  • michael_knight  (10.11.21 14:15:55) 
Gecen ay MRlarin tanesini 1500'den cektirdim, ama tuzlu bir yerdi. Makinasi iyi diye oraya yolladilar (3 tesla galiba).

Daha once 1.5 tesla ile cektirmistim doktorlar begenmedi. Makinanin teslasi yuksek ise 1300 normal galiba.

Sigorta mevzularini bilmiyorum, bende yok.
  • cooperr  (10.11.21 15:23:11) 
Fiyat iyiyimiş ancak mr ın hem çekilecek bölgeye hem de teslaya göre fiyat değişiyor.Her yerde 3 tesla cihaz olmayabiliyor.Bazı mr lar sanırım uzun sürdüğünden daha pahalı oluyor.Acıbademde sgk lı olarak tüm batın 3 tesla mr ı 2300₺ ya çektirdim 3 ay önce.


  • arenas  (10.11.21 19:10:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.