[]

ttnetten uydu nete geçiş

Sanırım bunun ismi kablo net olmuş. Ttnet hiper internet ile taahhütüm bitiyor fakat kopmalardan ötürü hiç memnun değildim. Bir komşumuz uydunet kullandığını ve memnun olduğunu söyledi. Şunu sormak istiyorum.

1- Şimdi biz bu uydunet'e geçersek apartmana getirmek için uğraştığımız alt yapımız ve sonucunda elde ettiğimiz portumuz gider mi ? Yani ilerde uydudan çıkıp ttnet'e geçersek port diye uğraşır mıyız ?

2- Hız açısından ttneti aratır mı ? Bazı yerlerde kötü havalarda sıkıntı oluyor falan diye okumuştum gerçekten yağmurlu havalarda sıkıntı yaşanıyor mu ? Birde vaat ettikleri hızlara ulaşıyor mu misal 24 mb dediyse 24 ü görür müyüz ?

3- Son olarak geçmeye değer mi ?

 
1. Hayır
2. ttnet kablonet'in yanına bile yaklaşamaz eğer fiber ttnet fiber değilse ki port dediğinize göre dsl bağlantı. kablonet çok daha hızlı.
3. geçmeye fazlasıyla değer. superonline fiber imkanı varsa o da değerlendirilebilir.

ttnet en kötü sağlayıcılardan biri. belki de en kötüsü.
  • himmet dayi  (09.11.21 16:45:55) 
komşunuz kullanıyorsa ve memnunsa büyük ihtimalle sen de memnun olacaksın. ttneti aratmaz. parasını verirsen tam olarak 100mbit alırsın.


  • sutlu nescafe  (09.11.21 17:19:57) 
3- biz 3 senedir çok memnunduk ama son zamanlarda 24 saate varan kopmalar yaşadık.
bir de arka odalardan pek çekmiyor ev 85 m2.

  • matilda  (09.11.21 17:35:56 ~ 17:36:12) 
1- benim bildiğim kadarıyla yoğun talep olan yerlerde port kaybedilebiliyor aboneliğinizi iptal ettiğiniz zaman. sonuçta yeni başvurana veriyorlar o portu. yani benim başıma şu şekilde geldi bu, ailemin eviyle ilgili oldu, port (kutusu) sokaktaydı (binada değildi yani, tam nasıl oluyor bu konuda bir fark oluyor mu bilmiyorum). bizimkiler interneti bir süreliğine kapatmak yerine tamamen iptal etmişler. port yeni üyelik yapan başka birilerine gitmişti. yenisi şansa açıldı da yakalayıp abonelik yapabildik, yoksa baya internetsiz kalmıştık.

2(3'e de cevap olabilir)- ben kablonet kullanıcısıyım uzun zamandır kendi evimde, ttnet'ten geçmiştim. çok memnunum, çok stabil, müşteri hizmetleriyle iletişim çok kolay falan. kablotv'sini de kullanıyoruz, ondan da memnunuz. ama sanırım bu tür memnuniyetler bölgenizdeki altyapıyla biraz ilgili. komşu kesin memnunsa siz de memnun kalabilirsiniz. bölge altyapısı nedeniyle memnun olmayanlar da olabiliyor. 100mbit'e kadar olan bir tarife kullanıyorum, speedtestler en az 98-99 mutlaka veriyor. hatta bu kullandığım tarife akşam 25mbit'e düşen bir tarife, akşam 19.00-24.00 arası 25mbit'e kadar vermesine rağmen ben bu durumdan bir sıkıntı yaşamıyorum (şu an speed test 23.70 verdi hızı mesela).
  • nimberjack  (09.11.21 19:56:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.