[]

oyun konsolu alacagım ne alayım bütçe kısıtlı?

oyuna sürekli para veremem internet tabanlı ucuza oyun alacagım konsol tavsiyeniz nedir?

xbox mu yoksa ps 4 mu?
xbox ise hangisi?

 
Xbox+gamepass.
Hangisi olduğunu bilemem bende ps4 var ama xbow gamepass ile ciddi fark koyuyor.

  • logisticsmanager  (09.11.21 16:23:21) 
ps kullanıcısı olarak ps önermiyorum. oyunlar aşırı pahalı. oyuna fazla para vermeyeyim diyorsan konsol mantıklı değil ama ps4 diyorsan bütçe kısıtlıdır diye düşünüyorum. pc toplanmaz yani. o yüzden xbox. sürümünü bilemiyorum ama günceli yine pahalı.


  • himmet dayi  (09.11.21 16:25:21 ~ 16:25:34) 
bende de ps4 var ama xbox series s + game pass almayı düşünüyorum. arkadaşların dediği gibi güncel ps4 oyunlarının fiyatları olacak iş değil.


  • ravenclaw  (09.11.21 16:32:06) 
xbox series s ve game pass aldım. hem 300-400'e yakın oyun passin içinde hem de markette bir sürü indirim oluyor. 20-30 türk lirasına bir çok büyük oyunu aldım. ayrıca forza 5 gibi büyük oyunlar çıktığı gibi passe geliyor.


  • rich folks hoax  (09.11.21 16:58:01) 
Xbox Series S + Xbox Game Pass +1

Ayda 30 TL'ye istemediğiniz kadar oyuna erişim şansınız olur.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (09.11.21 21:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.