[]

bu gitar alınır mı

öncelikle amacımı belirteyim,

lisedeyken öyle 3-5 akor basar şarkı çalar, 8-10 tane de şarkının rifflerini bilir tıngırdatırdım. asıl enstrumanım davuldu. müzik kulağım muhteşem olmamakla fena da değildir yani.

yaşım şimdi 40'a merdiven dayadı. tek amacım çalıp çalamayacağımı denemek. o yüzden olabildiğince ucuz bir set almak istiyorum. baktım fena gitmiyorum daha iyi bir modele geçerim. ama ilk etapta binlerce lirayı çöpe atmak istemiyorum ("iyisini al, olmadı satarsın" demeyin, satmakla uğraşamam biliyorum :)).

dolayısıyla böyle ucuz bir gitara yönlenirsem parayı direkt çöpe mi atmış olurum, yoksa guitar for dummies aşamasında beni kısa süre de olsa idare eder mi?

www.hepsiburada.com

edit: farklı önerilere de açığım tabi

edit 2: gitarın dandikliğinin o kadaer farkındayım ki üst segment ifadesini görmemişim bile :)

 
öncelikle 'üst segment' gitar görmemiştim daha önce. swh

böyle adı sanı hiç duyulmamış gitarları önermem, kaldı ki gitar denemeden alınmaz. bu hataya kendim de düşüyorum bazen eşe dosta güvenip ama pek hoş netice aldığım olmuyor.

ayrıca bu kalabalık gözüken şeyler hep göz boyamak içindir.

hadi paran yoktur, squier, ibanez, cort, yamaha starter pack alırsın ses etmem de bu nedir?

bu kadar beklemişken kara cumayı beklemek lazım, zuhal, dore, senkop müzik gibi yerleri takip etmek lazım.

ben gitar konusunda özellikle elektro konusunda sürekli bi arayış peşindeyim, sahibindendir, mağazalardır eşdosttur sürekli kolaçan ediyorum şu dolar uçtuğundan beri fiyatlar çılgın atıyor.
  • killerbee  (09.11.21 15:07:30 ~ 15:13:56) 
çalıp çalamayacağının deneme olayı biraz sıkıntılı.

2000 lira verdiğin sıfır gitarı yarın sahibindene koysan 1000 liraya zor satıyorsun, çevrende varsa ikinci el öneririm her ne olursa olsun, tabi bilen biriyle gidip denemek kaydıyla. sahibinden de çok çeşit var aslında. istanbulda falan oturuyorsan hele sebil gibi.

bazen oluyor mesela arkadaşıma yakın bi gitardır, bastır, arkadaşa bi git bak bakalım neymiş diyorum, gidip bakyıor iyi ya da kötü diyor da her zaman olmuyor tabi.
  • killerbee  (09.11.21 15:15:26 ~ 15:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.