[]

Fiziksel kredi kartsiz sadece sanal kart basvurusu yapilabilir mi?

ABD'de yasiyorum ve ara ara kullandigim kredi kartimin son kullanim tarihi doldu. Yenisini iletemedikleri icin de kart iptal oldu.

Simdi yeni kredi karti basvurusu yapsam o kart da iletilmeyecek. Bana sadece hesabima bagli bir sanal kredi karti lazim. Var midir bunun bi yontemi?

Onceligim Garanti Bankasi ama bu cozumu sunan diger bankalar varsa onlardan hesap acmaya da olumlu bakiyorum

 
Garantide sanal hesap kartı var, yani kredi kartına bağlı değil ama sanal bir kart. İçine hesabından nakit para atıyorsun ve kredi kartı gibi o limit kadar kullanıyorsun.


  • John Bloor  (09.11.21 10:06:34) 
Eger ayni seyden bahsediyorsak o debit kart olarak geciyor. Alisveris yaptigim sitelerin ortalama yarisi debit kart desteklemedigi icin tamamen isimi gormuyor maalesef


  • elon  (09.11.21 10:11:46) 
@elon o senin dediğin sanal kart. Bir de sanal kredi kartı var.

Burayı iyice okursan detaylı bilgi yazıyor.

www.garantibbva.com.tr
  • nuevo  (09.11.21 10:19:25) 
@patron38 papara'yi begendim, tam aradigim cozum gibi ancak ABD telefon numarasi desteklemiyor uye olamiyorum :/ Bi ara destekten yazacagim

@nuevo benim dedigimin sanal kart, aradigimin da sanal kredi karti oldugunu biliyorum. Zaten amacim sanal kredi karti actirmak, ama onun icin kredi kartimin olmasi gerekiyor. O da sorumda da cok acik bir sekidle bahsettigim gibi yok :)
  • elon  (09.11.21 10:25:18) 
wise kart çıkarsanız? on ödemeli, debit kart gibi düşünün.


  • orient blue  (09.11.21 10:30:39) 
Wise'i arastirdim ve simdilik son opsiyon olarak birakmaya karar verdim. Genelde TRY harcayacagim icin - oncelik Garanti'de olmak uzere - Turk bankalari bi tik daha avantajli oluyor.


  • elon  (09.11.21 10:33:43) 
Bonus dijiye baktınız mı? Fiziksel kart var ama numarası yazmıyor üstünde. İnternet şubesinden öğreniliyor numara. Kart olmadan kullanılıyor yani. Hatta elinize geçmeden kullanabilirsiniz diyorlar.


  • sutlu nescafe  (09.11.21 10:44:00) 
Enteresanmis bonus diji yi hic duymamistim ve cok begendim lakin isimi o da gormuyor

Bonus Diji’ye nasıl başvurabilirim?
Mevcutta Garanti BBVA kredi kartı olan müşterilerimiz, Bonus Flaş üzerinden Bonus Diji kredi kartına başvurabilir.
  • elon  (09.11.21 10:47:51) 
Emin olmak için girip baktım kartlarıma garantiden;

bahsettiğim kartın adı PARACARD WEB MC, mastercard özelliğinde
  • John Bloor  (09.11.21 10:48:02) 
Paracard bir debit card, kredi kartı değil.

Ben de Papara kullandım ama tabi o da kredi kartı değil, pre-paid card. Bir çok yerde geçiyor ama yoğun kullanılmayacaksa gereksiz maliyeti var, her ay birkaç lira çekiyor içinde bakiye varsa.

Benim bildiğim böyle bir hizmet sunan banka yok. Yeni başvuracağınız bankalar sizden mutlaka ıslak imzalı sözleşme isteyeceklerdir; yani kartın kendisi sanal olsa da (Ki bildiğim öyle bir kart da yok) sözleşme sorun olur. Gördüğüm kadarıyla Bonus Diji de aslında fiziksel bir kart, sadece kartı anında oluşturup size bilgilerini webde gösteriyorlar, böylece fiziksel kartı beklemenize gerek kalmıyor (Ki onda da kart bilgileri yazmıyormuş)
  • salihdt  (09.11.21 15:04:12 ~ 15:10:08) 
yenisini farkli bir adrese istetip acik tutsaydiniz keske.
tekrar basvurmak disinda bir sansiniz yok malesef, bildigmi kadariyla sanal kartin herhangi bir ana fiziksel karta bagli olarak acilmasi gerekiyor.

  • bay b  (09.11.21 17:44:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.