[]

Audi A3 - Şanzıman Aşı sıcak durun uyarısı hk

Selamlar

Yogun istanbul trafiginden sonra eve gelip yokus yukari geri geri park etmeye calisirken herhalde araci fazla zorladim
Şanziman asiri sicak durun diye kirmizi unlem isareti cikti, rolantideyken titremeler basladi falan, park edip eve geldim, sabaha arac sogur gecer djye dusundum

Arac dizel otomatik , 4 yillik sirket araci, surekli bende , daha once de bu uyariyi gormedim

Yarin sabah sehirlerarasi yola cikicam , tekrar bu arizayi verir mi yolda kalir miyim
Endiselenmeli miyim?

Tesekkurler

 
Yarın sabah düzelmiş olur. Hatta 1 saate bile düzelir. Baskı balata fazla zorlanınca aşırı ısınmadan ötürü sarsılma olması beklendik bir durum.


  • himmet dayi  (08.11.21 21:04:36) 
Çabuk geçer sorun geçmesi değil aslında. Baskı balatayı yemişsen bir daha yapar. Sonra bir daha yapar. Gittiğin yere gidemezsin, baskı balatayı değişmen lazım.
Başıma geldi çünkü

  • fempusay  (08.11.21 22:22:56) 
yarın yolda kalmazsın ama beklemeden servise bi görünmelisiniz.


  • fever  (08.11.21 22:31:50) 
skoda'da aynı şekilde kullanırken başıma geldi. 10-15dk'da uyarının geçtiğini gördüm. bir daha da çıkmadı.


  • sutlu nescafe  (08.11.21 22:32:03) 
valla 4 yıldır a3 kullanıyorum ben de istanbulda yoğun trafikte, ilk defa böyle bir şey duydum. bence de kesinlikle bir servise göstermende fayda var.


  • roket adam  (08.11.21 23:05:30) 
Korkulacak bir acil bir durum yok, 3 farklı A3 araç(2 jenerasyondur) kullanan biri olarak benimde başıma geldi.

Araçtan indiğinde yoğun fan motoru gibi bir ses var mıydı? Yada çok zorladığında fan motoru devreye giriyor mu? (Bu fan motoru, motoru stop ettikten sonra da bir süre çalışır kendi durur). Eğer devreye girmiyorsa sigortalarına bakmak gerekir. Sigortalarında problem yoksa servise götürmek gerekebilir.
  • Northern Mariner  (09.11.21 00:19:10) 
baskı balatayı yemiş olabilirsin. yolda bir sıkıntı yapmaz.


  • mikahakkinen  (09.11.21 09:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.