[]

imax'siz dune

cinemax. dune u imax salonlarrından çıkarıp yerine sonsuzlar adlı salak filmi koymuş. çok sinirim bozuldu, fremenin deniz görmüş versiyonu olarak deli gibi bekliyordum filmi ama talihsiz olaylar sonucu geciktim. şimdi merak ediyorum dune u normal 3d de yada 2d de izlemeye değer mi? yani o koca perdede 2d izlemek istesek çikko bir çözünürlükle karşılaşır mıyız? yada standart 3d kafamızı öper mi? yoksa abartıyor muyum? gideyim mi yoksa malum ortamlarda remux versiyonunu falan mı bekleyeyim ne dersiniz?




 
Bence zaten dune'i 3d ile izleyerek heba etmeyin. 2d iyidir her zaman.
Not: IMAX 2D salonda izledim

  • bir fincan kahve ile film izlemek  (08.11.21 19:27:53) 
işte sıkıntı da o, 2d standart 2d imax değil, yoksa sormazdım bile.


  • issiz karga  (08.11.21 19:56:20) 
hikayesini seviyorsanız malum ortamdan indirip izleyin. Görsellik için imax istiyorsanız zaten cinemaxın ışığı kısılmış ekranında ne kadar keyifli olabilirdi ki? Ben indirip izledim. 2 buçuk saat nasıl geçti anlamadım. Üstelik sanki kitabı izliyor gibiydi. Kesinlikle imax 3D zart zurt takılmadan izlenebilecek bir film.


  • zoghurt  (08.11.21 20:48:53) 
Evde şahane ses sisteminiz yoksa yine de sinemada izleyin bence.


  • kobuzchu kiz  (08.11.21 21:14:19) 
cinemaximum'un kendi isteğinde olan bir şey değil maalesef. disney filmini en iyi salonlara koymazsa senelerce bir daha disney filmi gösteremez o kadar diktatörlük yapıyor mickey.

ben yine de öneririm dune'u. sonuçta her türlü büyük ekran o scale'i aktaracak, eve göre artısı ses olacaktır.
  • aguen  (08.11.21 23:39:54) 
ben de senin gibi imax izlemek isterken bir baktım ki hiçbir imax de kalmamış:( bir dune sevdalısı olarak üzüldüm ama 2d de çok da keyif alarak izledim. yine sinemada izle derim ses sistemi büyük ekran vs. evde sinemadaki gibi olmuyor.


  • wendyangelamoiradarling  (09.11.21 09:23:23) 
normal 3d salonda izledim ama sağolsun cinemaximum kör kuyulara atmışlar gibi bize izletti. gerçekten bu kadar karanlık da yapmayıverin açın azıcık ışığını. resmen suratları zor seçtim. malum yerlerden indirip tekrar izliyicem eminim daha çok keyif alırım


  • chanandler bong  (10.11.21 13:06:58 ~ 13:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.