[]

cello sorusu

Merhaba cello almak istiyorum fakat uygun fiyatlı bir cello almam gerekiyor. Hangi marka cello almamı önerirsiniz?




 
ne alırsınız bilmem de herşey ateş pahası ve çok fazla dandik ürün var. bir bilenle alın, görerek alın, kazıklanmayın.

ikinci el seçenekleri değerlendirin, güzel sanatlar, konservatuar öğrencilerinin sattığı enstrumanlar gibi.

konservatuarda okuyan arkadaşların büyük bir kısmı otto klier kullanıyordu da, hem türkiye'de cello olark bişey göremedim hem de bir sürü serisi var, ucuzu da çok pahalı olanı da, arkadaşların ki hangi seri onu da bilmiyorum.
  • killerbee  (08.11.21 16:04:57 ~ 16:05:54) 
Ucuz arşeli çalgı insanı hayattan bezdirir :( Akort burguları tutmaz, köprü gezinir durur, arşesi zaten evlere şenlik olur yani sağlam bir çellistin de pek düzgün ses çıkaramayacağı aletler var bir dolu piyasada.

Killerbee'nin dediği gibi en aşağı konservatuar öğrencilerinin kullandığı sazları araştırmak lazım, müzik mağazasındaki satıcıların söylediklerine (üzülerek söylüyorum) pek kulak asmayın.

Ya da yamaha en ucuz çello neyse alın geçin bütçe el veriyorsa. Ya da ikinci el bilen biriyle.

Not: Müzik konusunda bilgili çello konusunda cahil biri yazdı.
  • hedep  (08.11.21 17:02:36 ~ 17:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.