[]

çocuk yatağı tavsiyesi

çocuğu olanlara teknik bir sorum olacak. 2,5 yaşındaki oğlumuz için montessori mobilya aldık. Yatağı konusunda seçenek skalsı çok geniş. Teknik özellikler de hakim olmadığımız bir alan. yaylı lanlar var sünger olanlar var bambu kumaşlılar falana karışık. 1000 tl yi geçmeyecek şekilde 100*200 boyutlarında yatak tavsiyelerinize açığım.




 
Gelişim yatak Ankara. Üzerine tanımam.


  • iddaaci  (08.11.21 17:38:39) 
biz de oğlanın bebekliğinden beri bunu araştırdık, en iyisi olsun dedik, omurga sağlığı, kemik gelişimi falan dedik. bebeklik yatağına yataş agu aldık, yatak büyüyünce işbir'den modelini hatırlayamadığım latex süngerli bir model aldık.

lakin bu bebe bebekliğinden beri kendi yatağından kalıyor, gelip bizim yanımıza giriyor, oturma odasında koltukta sızıyor, iyice bebekken sokakta uyuyor, saatlerce pusette, oto koltuğunda uyuyor. yani bu kemik gelişimi, omurga bilmemnesi falan laflarına çok takılmayın, alayı reklam kokan hareketler. zaten bebekliği geçmiş, belli yaşına gelmiş.

yatak ölçünüz 100x200 olduğuna göre koca adam olana kadar kullanacaksınız demek ki. gidip bir yatak mağazasına, mesela işbir'e kendiniz yatıp deneyin, en rahatını, en tavsiye edilenini alın.

bidi bada bidi bada diye kalkıp sizin yatağa gelip sizi tepeleyip yataktan attığında siz de rahat edersiniz :)
  • kibritsuyu  (08.11.21 20:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.