[]

Yazılımcı Arkadaşlar Bir Derdim Var

Daha önce yazdım ama fazla kişiden dönüş alamadım. Şimdi sorun şu: Bir internet sitesi var. Ben, bu internet sitesini, Android Telefonumun herhangi bir tarayıcısında açtığım zaman, herşeyi aktif kullanabiliyorum.

Fakat İki tane işlem onayı vermem gereken yerde, onay butonları, Android cep telefonumdan ne yaparsam yapayım gözükmüyor. (Masaüstü sitesini iste diyorum yok. Telefonu yan çeviriyorum yok, İpadden giriyorum masaüstü sitesini istiyorum yok. aklıma gelmeyen her türlü uygulamayı kullandım. Mobil cihazlarda (tablet telefon) bu butonlar (Evet /Hayır) çıkmıyor.

bunun nedeni ne olabilir? Cepten zaten masaüstü sitesini istiyorum hiçbir butonda sorun yok. ama bu iki menüde bu butonlar sadece cepte gözükmüyor.

 
bunun bir uygulama değil web sitesi/uygulaması olduğunu varsayarak; çözünürlük kaynaklı ekranın görünmeyen bir yerinde olabilirler.

bilgisayarda chrome'a girip f12 ile mobil cihazlarda test yaptınız mı? oradan hatayı ayıklamanız daha kolay olabilir.
  • ilgeru  (07.11.21 21:40:15) 
@ilgeru hocam evet bu bir site uygulama değil. Yazılımcı değilim ama yol gösterirseniz yapmaya çalışıyım. Siteye müdahale edemem ama o butonlara acaba nasıl ulaşabilirim? bembeyaz aşağı doğru gidiyor. Bittiği yerde yine yok butonlar.


  • myopati multi minicore  (07.11.21 21:43:37) 
Şimdi masaüstü bilgisayarımda Chromeda F12 ile mobil çözünürlüklerin hepsinde deneme yaptım ve butonlar gözüküyor. Ama telefonda gözükmemesini anlayamıyorum.


  • myopati multi minicore  (07.11.21 21:48:25) 
android telefonunuzdaki chrome eski bir versiyonda kalmış olabilir mi? o onay butonları yeni özellikler kullanıyorsa, belki ondan dolayı gözükmüyor olabilir. başka bir tarayıcı deneyerek de bakabilirsiniz. firefox, brave, opera vs.


  • ilgeru  (07.11.21 21:52:11) 
@ilgeru opera dolphin , puffin samsungun kendi tarayıcısı ipad safari vs. hepsini denedim hocam hiçbirinde çıkmıyor. Çok ilginç değil mi?


  • myopati multi minicore  (07.11.21 21:56:00) 
Media query'i yanlış yazmıştır eleman, o yüzden görünmüyordur. Bug dediğimiz şey yani.

Valla siteyi yapan elemana söylemeniz lazım, ancak o düzeltir eğer durum buysa.
  • plutongezegendegilmi  (07.11.21 23:08:53) 
@birseysoracaktim f12 ile responsive de bütün çözünürlüklerde baktım butonlar çıkıyor. . Ekran görüntüsünü şimdi yükledim. olan hali ve cepten girdiğimde olmayan halini. onay butonu için ayrı bi kutucuk çıkıyor.


  • myopati multi minicore  (08.11.21 00:00:40) 
developer.chrome.com

Telefonu bilgisayara bağlayıp sayfa html'ini görebilirsiniz. ctrl f ile Evet veya hayır yazısını arayın. Butonlar nerede, hangi parent'a bağlı, displayi, z-indexi doğru mu kontrol edebilirsiniz.
  • nickini vermek istemeyen uye  (08.11.21 12:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.