[]

iphone se 2020 alınır mı?

arkadaşlar aranızda kullanıp memnun olan ya da olmayan var mı?

sizce bu fiyata alınır mı?

kamerası, android cihazlara göre güzel bir performans ortaya koyuyor mu?

bataryasının pek iyi gitmediği vs yazıyor, doğru mu?

iphone xr ile se 2020'yi karşılaştırırsak hangisi daha mantıklı olur?

 
SE parasından dolayı alınabilir tabi, xrden çok daha iyi, ama biraz daha koyup 12 mini alınabilir bence, ilk çıktığında iyiydi, şimdi olsam almazdım


  • efruz  (07.11.21 20:56:53) 
Eşim 12 mini alınca se 2020 bana kaldı, kamera ile çok bağınız yoksa kasmayan, güzel bir telefon işlemcisi açısından sizi götürür uzun süre. Ufak telefon kullanmayı unuttuysanız zor olacak alışmak ekran küçük. Fakat önceki telefonumda bileğim ağrıyordu tekelle mesaj yazarsam bu ortadan kalktı. Oldukça memnunum. Samsung note 10’dan geçiş yaptım kamera ciddi fark ediyor ama benim için problem değildi.


  • kullanıcıadımbuolsun  (07.11.21 21:01:31) 
Şirket verdi; güzel ben mutluyum. Öyle telefondan çok beklentisi olmayan kişi için ideal.

Batarya süper değil. Öyle aktif kullanirsaniz biraz zorlanir.
  • logisticsmanager  (07.11.21 21:05:06) 
Türkiye'de satışa çıktığı tarihten (Temmuz 2020) beri 256 gb'lik olanını kullanıyorum, gayet memnunum.

Hafıza fazla geliyor, 128 gb olanı bence ideal. Şu an 5610 lira hepsiburada'da kaçırmayın (www.hepsiburada.com)

Apple Türkiye'de 6300 lira (www.apple.com)
  • gokhanbulut  (07.11.21 21:07:20 ~ 21:11:04) 
Şirket verdi. Bugün ilk kez kullanıyorum. Sabah şarjdan aldım şu an pil %41 gösteriyor. Ekranı çok küçük. Kendi telefonum Huawei P20 Pro çok çok üstün bu iPhone modeline kıyasla.


  • pispinti  (08.11.21 14:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.