[]

Patlamayan cin mısır

Migros un cin mısırını aldim patlamadı. Bana patlayan markaları söyler mısınız?




 
Reis marka bakliyatlar nispeten kaliteli ve pahalı oluyor mısırı da var


  • freebird5406_2  (06.11.21 22:11:31) 
Ben de aldim patladi. Bir seyi yanlis yapmissinizdir


  • floydian  (06.11.21 22:11:35) 
Yok söyle diyim @floydian mesela daha önce aldiğimda patladı aynısı Bimden aldigim mısırda da oldu. Bi paket güzel çıkıyorsa diğeri patlamayan çıkıyor.


  • kediperili  (06.11.21 22:16:59) 
yağda sürekli çevirmek lazım ilk patlama olana kadar kaşıkla. böyle açık sarı gibi olacak her tarafı. ilk mısır patlayınca kapağı kapatıp sallamaya devam. ateşle de sürekli oynamak lazım aşırı kızınca tava, yanabiliyor.

ama partide de sıkıntı olabilir
  • xrated  (06.11.21 22:17:37 ~ 22:18:40) 
Migros kullanıyorum çok memnunuz. Yayla üretiyor zaten migros'u da. Tuğba kuruyemiş de deneyebilirsiniz.


  • tss  (06.11.21 22:22:18) 
Carrefour’da sade marka organik Mısır var. Resmen sinemada gibi tadı. Ben bu kadar fark edeceğini hiç düşünmemiştim. Tavsiye ederim. Genelde tencerede patlamayan da çıkmıyor.


  • gokank4  (06.11.21 23:27:00) 
Diş hekimim asla ama asla mısır patlağı yemeyin dedi. Bazıları patlamış ama ortada patlamamış kısmı kalıyor ve ısırınca dişi kırabiliyor, dolguyu düşürebiliyor. Amman dikkat, yemeyin şunu.


  • adriana lima poposu yaglayicisi  (07.11.21 06:17:53) 
Sade marka+1 bir de tat marka mısır var o da gayet başarılı


  • primetime  (07.11.21 12:16:34) 
@adriana lima poposu yaglayicisi ben de biliyorum yedikten sonra çoğunluk diş ipi ile temizlik yapıyorum. Ha geç saatte yiyip uyuduğum da oldu ama nadir . Dişine bakmayan yemesin. Ben bakıyorum. Mısırdan vazgeçmem...


  • kediperili  (07.11.21 12:42:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.