[]

Lastik Tavsiye

Arkadaşlar selam.

Arabamdaki lastikler ömrünü tamamlamak üzere. 4 yıl 51 bin km'yi geçti, değiştirmeyi düşünüyorum.

Araba Hyundai i20 2017, Lastik ölçüleri 195/55R16

İstanbul/Tuzla'da yaşıyorum.

Önerdiğiniz lastik var mı? 4 mevsim lastiğe gerek var mı yoksa yaz lastiği yeterli mi?

İşe arabayla gidip geliyorum, Tuzla içinde yine. Arada bi dışarı gezmeye takılmaya gidiyorum bir de.

 
istanbul'da kışın yaz lastiği kullanmak mantıklı değil. Alabiliyorsanız kış lastiği alın. Her gün kullanıyormuşsunuz bir de.

Fiyatlar uçmuş elbette ama ucuz ve güvenilir istiyorsanız Lassa Petlas Hankook falan bakın.
  • do you remember me  (06.11.21 15:20:29) 
Yaz ve kış lastiğini ayrı ayrı alın +1
Lastik ölçünüz sanıyorum en yaygın, nispeten ekonomik ölçü. Ömür/güvenlik/konfor/performans açısından Goodyear tavsiye ederim.

  • orient blue  (06.11.21 15:34:44) 
yaz ve kış lastiklerini ayrı ayrı almak için bütçem yok malesef. dört mevsim alabilirim


  • oekuklu  (06.11.21 17:34:10) 
İstanbul'da 4 mevsim yeter. Cross climate2, goodyear vector4 gen 3,conti iyidir 4 mevsim işini bayağı iyi noktaya getirdiler. Istanbul'da zaten yerde kar kalmıyor buzlu gün sayısı da bir elin parmağını geçmez.
Onun dışında sava, hankook, falken f/p.

  • karacigerim vur kadehlere  (06.11.21 20:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.