[]

sararmayan seffaf telefon kabi var mi?

Simdiye kadar 4-5 farkli marka denemisimdir, ucuzu pahalisi hepsi 4-5 ay icerisinde sarariyor.

Bunun sararmayanina denk geleniniz var mi? Varsa markasi nedir?

Not: farketmez herhalde ama telefon iphone.

Tesekkurler!

 
Ben araştırdığım tüm silikon kapların yorumunda sararma problemine değinildiğini görmüştüm. Bu nedenle şeffaf almadım. Sararmış kabı temizleme yönlemi vardır belki.


  • zimbirik  (06.11.21 13:09:17) 
Plastik malzemenin doğası gereği sararıyor. Sararmayanı yoktur.


  • himmet dayi  (06.11.21 13:12:12) 
apple'ın kendi sattığı aşırı kazık kılıflar pek sararmıyor sanırım. şu an bir yakınım kullanıyor magsafe'li olan şeffaf kılıflardan, henüz bir sararma belirtisi yok. zaten silikon değil, polikarbon mu ne bir malzemesi var, plastik gibi de görünmüyor, cam gibi duruyor uzaktan. çare onlara paraya kıymak olabilir yani ancak belki.


  • nimberjack  (06.11.21 13:57:01) 
Samsung'un orijinal şeffaf kabını kullandım 4 sene, bir gram sararmadı. Orijinal kaplar sararmıyor malzemeleri farklı herhalde


  • nundu  (06.11.21 14:36:50) 
Sararan kılıfı güneşte bırakarak sarılığını giderme şansınız var. Uv ile sararıyor ve uv ile geri dönebiliyor garip şekilde.

Yumuşak / sert plastik bazı sapsarı şeyleri yalnızca güneşte bırakarak düzeltmişliğim var.

(not koleksiyoncuyum sararma bizim işimiz eheheh)
  • hedep  (06.11.21 15:00:40 ~ 15:01:20) 
Spigen. Diğerlerine göre pahalıydı ama black friday indiriminden almıştım iki sene önce koruyucu film ile birlikte. Epey memnunum.


  • gayda  (06.11.21 16:59:50) 
Spigen için sararıyor yorumu gördüğüm için ben almamıştım. Sanırım kullanıma göre değişiyor.


  • zimbirik  (06.11.21 23:46:00) 
Cevaplar icin tessekkurler herkese..

Su andaki kilifim Spigen ve malesef sararmis vaziyette.

Orijinal apple kilif da denedim o da sarariyor.

Su anda kadar sararmayans seffaf plastige denk gelmedim telefonda. Ama elimde sert plastik macbook air kilifi var, kilifi alali 6 sene oldu fakat sararmadi.

Telefon kiliflarinda malzemede bir sikinti var gibi. Sirkede ve toz deterjan icinde bekletip renginin acildigini iddia edenler var, onu deneyecem herhalde..
  • cooperr  (07.11.21 01:03:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.