[]

PHP Sorusu, beyaz ekran?

Merhaba. Tek başıma üzerinde çalıştığım bir PHP projesi var ve yardım alabileceğim kimse yok. Ben bu projeyi lokalde XAMPP aracılığı ile, lokal db üzerinden php -S localhost:8000 ile çalıştırdığımda gayet güzel çalışıyor. Sonra daha önce gayet güzel çalıştığı ve benim yoruma aldığım gerçek database ve server ayarlarına alıyorum tekrar, hiçbir şeyi değiştirmeden, ve FileZilla aracılığı ile serverdaki her şeyi silip yenisini yüklüyorum. Bin defa da yaptığım iş. Ama gerçek websitem bu işlemden sonra beyaz ekran veriyor? Hata falan da yok. Çıldıracağım.

Yardım için teşekkür ederim.

Denediklerim:
- Browser cache temizledim, gizli sekmeden ve başka browser ile açmayı tek tek denedim.

- ilk <?php tagı altına şunu yazım bir umutla ama hata dönmedi: ini_set('display_errors', '1');

-serverda php.ini içine şunu yazıp hata loglamak istedim ama serverda php.ini yoktu. Projeyi başkası yapmış bu arada ben düzeltiyorum.
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

 
xyz.com/index.php yaptığınızda açılıyor mu?

Default htaccess dosyası araştırıp koyarsanız çözülebilir.
  • atom karincanin torunu  (06.11.21 12:51:45) 
@atom myurl.com/index.php yine beyaz ekran dönüyor. Projede htaccess var. İçeriği şöyle:

RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^anasayfa/? index.php [NC,L]
RewriteRule ^iletisim/? iletisim.php [NC,L]
RewriteRule ^urunler/? urunler.php [NC,L]
RewriteRule ^hakkimizda/? hakkimizda.php [NC,L]

<IfModule mime_module>
AddHandler application/x-httpd-ea-php73 .php .php7 .phtml
</IfModule>
  • stormborn  (06.11.21 12:56:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.