[]

ev alirken

site icinde olmasi veya tek bir binadaki apartman dairesi olmasi cok fark eder mi? kiraya vermek acisindan ya da baska ne gibi faktorler acisindan karsilastirmaliyim?




 
fark eder. ikisinin de artısı eksisi ve kiracı tipi de farklıdır. mesela sitede güvenlik yeşil alan vs çocuklu aileler için cazip olabilir. ama aidatı yüksektir. yine kiracı bulamadığınızda aidatı siz ödeyeceksiniz. bunlar düşünmek gerek..


  • fosforlu cevriye  (06.11.21 10:30:36) 
sitede otopark imkanı can alıcı noktalardan.


  • lazpalle  (06.11.21 10:41:24) 
Mesela biz de bu ikilemde kalmıştık ama ilerde çocugun park olayını felan düşündüğümüzde çok iyi yapmışız diyorum biz iki bloklu bi siteden aldık ama ortada yürüyüş alanı basket ve tenis sahası ve cocuk parkı var ve en önemlisi güvenlik var cocuklar gece kaça kadar dışardalar ve aklın kalmıyor. Büyük bir site olmasa da sosyal alanı olan ve güvenliği olan bölgeler daha iyidir


  • esinikaybetmiscorap.  (06.11.21 10:51:52) 
site içinde olması çoğu insan için tercih nedenidir. aynı semtte bulunan iki evden sitede bulunanı, kira bedeline + yazar. ödenen aidat miktarı daha fazla olsa da güvenlik, düzgün çevre (peyzaj ve insan), yeterli otopark alanı gibi olumlu faktörler mevcuttur.


  • zgrydn  (06.11.21 11:33:26 ~ 11:34:00) 
kendim oturacak olsam siteden almam. Kira kadar aidat oduyorsun su an site olayi tamamen dolandiriciliga dondu.
Adamlarin her ay topladigi paraya ayni siteden ev ediyor.
Sana verdigi de siradan bir guvenlik iluzyonu, calistirdigi adam disardakinden daha kriminal.

Ha bizim burada eski tip sitelerden var, 3 apartmandan olusuyor guvenlik yok ama varmis gibi kapilari var, yabanci insan girmiyor. Bu tip bir siteyse otururum. Bunlarin ekstra personeli olmuyor.

Kiraya vereceksem beyaz yaka potansiyeli olan bir yerdeyse site alirim.
Aidati cok odemekle ovunen kitle kosa kosa gelip tutacaktir.
  • divit  (06.11.21 14:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.