[]

badiciler sorum size

soyle ki zaten uzun yillardir vucut gelistirme sporu yapiyorum ama biraz daha kendi halimde. programli falan yanlis anlamayin, ppl yapiyorum su an.

disardan gorunce spor yaptigim belli oluyor gayet. yolda durdurup spor hakkinda sorular soranlar bile oluyor ara ara. ama dedigim gibi amator olarak kendi capimda yapiyorum.

isin acikcasi vucut tipimde buyumeye musait.

su an benim tikandigim yer hacim degil. lean hale gelmek istiyorum bunu da yine kendim yapmak istiyorum. dogru yolda miyim sormak istedim.

kalori kesiyorum su an, biraz da kilo vereyim lean olayim diye. proteini arttirip, carbs kestim ama enerjim epey dustu. kas mi yakiyorum acaba diye dusunmeye basladim cunku antrenmanlari da agirlastirdim da ayni zamanda. bu sekilde calismaya devam etsem sonuca ulasir miyim. detayli kalori ya da protein hesabi yapmiyorum bu arada. olcuyu biraz kafamdan belirliyorum. 2 yumurta yiyorsam 3-4 yiyorum vsvs.
ama sanki vucut dusmeye basladi goruntu olarak, az kalori aliyorum o yuzden oluyor diye hissediyorum. bilemedim kafam karisik

ne diyorsunuz sevgili bodi halki

 
Lean olmak istiyorsan calori açığı oluşturarak çalış. Yalnız proteini çok çok arttırmazsan vücut calori ihtiyacını direkt kolay enerji kaynağı olarak kaslardan alır. Calori açığı az olsun ama. Bir de ağırlık idmanlarina ek olarak uzun süreli ve düşük tempoda cardio yaparsan önce yağlar yakilmaya başlar. Üstteki yağlar erirse hafif kas kaybı bile olsa kasların daha diri ve belirgin olur,lean olursun.


  • ozgurluk savascisi  (05.11.21 14:16:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.