[]

Potansiyel işe başlama lokasyonları.

Merhaba, 3 şirket ile görüşüyorum, 1 tanesi teklif sundu dün, lokasyonu evime 10 dakika. Diğer şirket İngiliz-Türk şirketi, Ankara'dan İstanbul'a taşınacaklar, bu arkadaşlarla referans verme aşamasına geldim ama vadi İstanbul'a ofisi taşınmayı düşünüyorlar, ben Üsküdar'da oturuyorum, vadi İstanbul'a hiç gitmedim bile.

Sonuncu şirket çok aceleci, İngiltere'den recruiter arayıp "ne zaman başlarsın? Maaşı dolar vereceğiz vs" dedi, onun lokasyon da Kanyon Building, Ayazağa diyor (buraya da gitmedim hiç)

Aklım karıştı artık, ne yapayım ben?

 
Vadi İstanbul yeni yapılanan bir bölgede aslında, Maslak Metro'dan servis var diye hatırlıyorum, sitesinde bu bilgi olabilir.

Kanyon Building dedikleri Ayazağa'da değil Levent'te olan Kanyon ofisse Levent metro çıkışının tam önünde zaten. Yine Kanyon'un web sitesinden şirket orada mı yeralıyor bir bakın isterseniz. Çalışmak için güzel bina bence. Özelden hangi şirket yazabilirsiniz :))

Hayırlı olsun şimdiden
  • dreamnesiac  (05.11.21 09:21:29) 
hangisi ne kadar para veriyor, o paraya ne kadar ihtiyacın var, para mı zaman ve konfor mu sorularının yanıtına göre değişir. bu da senin yaş, enerji, ihtiyacın ile belirlenecek bir şey.


  • selam  (05.11.21 10:25:41) 
İmkanlarının aynı olduğunu varsayarsak tabi ki evine 10 dk olanı seçmelisin.

Yolda geçen zaman kadar insana hiç bir şey koymuyor.

İmkanların farklılığına göre de evine göre yine en yakın olanı seçmeni tavsiye ederim.

Hayırlı olsun,
  • Nocturne  (05.11.21 10:45:06) 
Dolarla maaş gibi bir olanak için eve 10 dk mesafe göz ardı edilebilir.

Vadi istanbul her ne kadar metro ile ulaşımı var gibi gözükse de, metro içerisinden 2 shuttle ile gidebileceğin bir yer. İş yerim Vadi istanbul'da ve ben 3 durak metro mesafesinde oturmama rağmen, indisi bindisi 1 saati buluyor. O yüzden ulaşımın metro olarak geçmesine pek aldanmayın.

Kanyon seçeneği çok daha cazip. Lokasyon Levent'de. Üsküdar Beşiktaş motorla 10 dakika, hemen oradan beşiktaş-sarıyer dolmuşu ile 10-15 dakikada iş yerinin önünde olursun.

Ben olsam hem dolarla maaş, hem de kolay ulaşım için Kanyon'daki iş fırsatını en öne alırdım.
  • thracia  (05.11.21 11:08:49 ~ 11:09:25) 
bunun cevabı sende.
yaş, kariyer hedefi v.s. bir sürü faktör var.

mesela kariyerinini başında birisi yol v.s. cok kasmayıp hem parasal hem de kariyer anlamında kendine daha fazla şey katacak seçeneği seçmesi mantıklı.

ama 40-50 yaşında direk 10dklık mesafede olanı tercih edin derdim mesela.

bu arada tahminim pozisyon yazılımla ilgili.
öyle ise hangi şirket sana daha çok şey katacak kariyerinle ilgili ona odaklan derim.
  • nuisance  (05.11.21 12:01:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.