[]

şarkı kültürümü genişletmek istiyorum

bugün f.t.w.d.a. şarkısını yeni keşfettiğim için buna ihtiyacım olduğunu düşündüm. yıllarca pink floyd'da takılı kaldığım için çok az şarkı ekleyebildim kendime.




 
hocam ftwda bilmiyorum da tarz söyle elimizden geleni yaparız duyuru olarak.


  • killerbee  (04.11.21 21:45:42) 
killerbee: emre aydın, sıla tarzı pop ve her türlü rock olabilir. özgün müzik de çok severim kazım koyuncu, ahmet kaya tarzı


  • isimsiz uye  (04.11.21 21:56:30) 
Tür olarak indie- rock öneriyorum. Grup olarak derseniz:
The Afghan Whigs
Beirut
Calexico
Iron and wine
Arap Strap
Joy Division
Kings of convenience
The war and drugs
Cake

Ben hepsine kefilim tümü çok kaliteli gruplar. Muhakkak seveceğiniz parçalar olacaktır.
  • Amaranta ursula  (04.11.21 21:58:40 ~ 21:59:25) 
Spotify ya da diğer müzik uygulamalarını kullanmıyorsunuz sanırım. Onların çok faydası oluyor. Dinlediklerine göre hazırlanan Haftalık keşif listeleri, size özel tür çalma listeleri, sanatçı ve şarkıların radyoları bir çok yeni şarkı grup tanımamı sağladı.


  • Ufuk  (04.11.21 22:15:41) 
youtube music çok başarılı.
başlangıçta beğendiğin grupları seç ve daha sonra beğendiğin veya beğenmediklerine göre şahane önerile alacaksın. bir süre aynı ve benzer önerilere katlanman gerek tabii. neticede yapay zekanın seni öğrenmesini bekliyoruz.

  • d e j i n  (04.11.21 22:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.