[]

İş yerine ait internet sitesinin Masaüstü versiyonu

Masaüstü versiyonunu kullanımda hiç bir sıkıntı yok. Ama bazı yerlerde onay butonları gözükmüyor. İlla pc ye geçmem gerekiyor. Mobil uygulaması zaten yok. Yani o onay butonları nereye kayboluyor. Puffin de denedim operada. Telefondan bu işi çözersem yanımda notebook falan taşıma sorunu çözülecek.




 
o sorun web sitesinin tasarım ve kod kısmıyla alakalı ama şu şekilde çözebilirsiniz;

mobil chrome'da sağ üstteki ayarlar kısmında "masaüstü görünümü" seçeneği var. buna tıkladığınızda ekran mobil moddan çıkıp masaüstü moda geçiyor. yani o onay kutularının olduğu kısımlarda bunu aktif edip kullanabilirsiniz. diğer browserlarda var mı bilmiyorum.
  • RojoElefante  (04.11.21 19:48:09) 
İşte onu yaptığım halde olmuyor. Sadece bazı menülerde bu dediğim sorun var.


  • myopati multi minicore  (04.11.21 19:52:30) 
Telefonu yan çevirip bakmayı denediniz mi? Belli bir ekran genişliğinin altında o butonlar kaybolacak şekilde ayarlanmış olabilir, yan çevirip genişletince belki o sınırı geçer.

Şu uygulamayı da bir deneyebilirsiniz: apps.apple.com
  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (04.11.21 21:13:38 ~ 21:25:44) 
@gsgsgs yan çevirdim işe yaramadı. Tabletde dediğiniz uygulamayı kurdum. Açılan onay sorusu penceresi aşağı kadar uzatmadı olması gerektiği gibi açıldı ilk kez. Ama yine buton gözükmüyor. Sizce başka ne olabilir?


  • myopati multi minicore  (05.11.21 15:41:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.