[]

Outdoor Montların Günlük Giyilmesi

Merhabalar. Sizce The North Face, Jack Wolfskin vb. montların günlük olarak giyilmesi tuhaf mı kaçar? İlla ki outdoor, kampta, dağda taşta mı giyilir? Günlük olarak giymek için bu tarz bir mont bakıyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.




 
Sürekli görüyorum, soğuklarda bende giyiyorum. Hiç acayip gelmiyor


  • kisa  (04.11.21 17:28:24) 
kisa +1


  • invictae  (04.11.21 17:45:02) 
Şu an kasım ayındayız ama hava sıcaklığı yüksek. Bu havada giyilmez. Çünkü bu tip havalarda insanlar ince bir hırka ile bile gezebiliyor. Kalın bir mont dikkat çeker. Bana göre aralık, ocak, şubat aylarında dikkat çekmez.


  • dissendium  (04.11.21 17:46:08) 
tuhafliktan cok ihtiyac ile alakali bir konu bence.
Ise bisiklet ile gidip geliyorum yaz kis. Uzerime giyecegim montun beni yagmur ve ruzgardan korumasi, bisiklet uzerinde efor harcarken artan vucut isimi da tahliye etmesi gerekli. Kapsonu olmasi da sart dogal olarak. Bu sartlari saglayabilecek tekstil malzemesi kisitli (gore-tex, futurelight vs.) bu yuzden tercihimi mecburen bahsettiginiz markalardan yana kullaniyorum.
Evimin garajindan arabaya binip, ofisin garajinda inecek olsam dogal olarak daha konforlu, sik gozuken montlari tercih ederdim.

Benim gibi dusunmeyen, pasa gonlu istedigi icin giyen insanlar da var tabi ki, sonucta herkesin hayatına kimse karisamaz.
  • whisky  (04.11.21 17:46:08) 
Tarz olarak beğendiğim için ben hep öyle giyiyorum. İki montum var (Mammut ve Dechatlon'dan aldığım Wedze diye bi marka), ikisi de outdoor ama ikisi de sade görünümlü ve gayet şık bence. Bu havalarda giyilmiyor tabii. Ama alacaksanız 3 in 1 olan montlardan alın. Hem yağmurluk, hem normal mont hem de ikisini birleştirince outdoor mont oluyor. Bendeki biri öyle mesela. Sonbaharda içindeki montu giyiyorum. Kışın komple. TNF'de 3 in 1'lerin iç kısmı polar olabiliyor yalnız. Ondan değil, direkt mont gibi olanlardan alınırsa daha iyi.


  • himmet dayi  (04.11.21 18:25:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.