[]

yatırım tavsiyesi - coin

selamlar, ben 0 bilgimle, arkadaşlarımın tavsiyesi bir portföy havuzu oluşturup, bu coin olayına girdim. ama bilgim 0. arkadaşım sadece şunları şunları al dedi.

yaklaşık 2-2,5 ayda %50 ye yakın kar yaptım ama biraz da çekiniyorum açıkcası. coin expertleri bundan sonraki süreç için genel olarak beklentisi nedir ? bu şekilde devam edecek mi sizce, tutmam mantıklı olur mu yoksa karını yapmışsın çık artık bundan sonra düşüşe geçebilir mi ?

tikler hazır

 
birkaç ay daha boğa yaşayıp ayı sezonuna girileceğini düşünüyor bu işlerle ilgilenenler.


  • candide  (04.11.21 18:00:20) 
Ben su an hic alim yapmiyorum zira eninde sonunda dusecek piyasa. O zaman alirim. Gerci genel olarak coin almiyorum, sadece Bitcoin.

Cekinmen normal zira %100 kumar
  • hot potato  (04.11.21 20:12:15) 
Bundan sonraki süreç için şu zamana kadar olan sürece bakarsanız çok daha genişler vizyonunuz. Çünkü btc için konuşursak, ortada sürekli yükselen bir şey var ve bu böyle gidecek. Her yıl 'eyvah eyvah düşüyor' bitcoin balonu haberleri çıkartıyor, sonra her yıl olduğu gibi yeni bir all time high yapıyor. 10$'dan 60K+$ olan bir şey, ileride tabii ki 1mil $ olacak.

Benim tavsiyem tüm bu konulara biraz geriden bakmak daha geniş bir bakış açısı ile.

Basın tüm parayı crypto ya demiyorum tabii, fakat gelecek bu teknolojide. İşe teknoloji ve ekonomi açısından bakarsanız (fiat) itibari paranın, bankaların vs. ne kadar geri ve zarar olduğunu görebilirsiniz
  • awareim  (05.11.21 08:51:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.