[]

yatak odasına vuran projektör lamba

selamlar, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

yatak odasına vuran ve evi gündüzden fazla aydınlatıp uyku uyutmayan ışık için ne yapılabilir ? site yönetimine ev sahibine şikayet ettim fakat ilgilenen olmadı. yazılı olarak mı şikayet etmeliyim ? cimere yazmak bu işi çözer mi ya da beyaz masa gibi bir yeri arayabilir miyim ?


 
blackout perde


  • passion rules the game  (04.11.21 14:46:17) 
İsik kaynagi disarida odaya isik doluyor bu mi sorun?

Bende de ayni problem var ve mecburen blackout perde aldim muthis bir sey amaaaaaa... sabah uyanamiyorsun. Gun isigi da girmiyor iceri cunku.
  • floydian  (04.11.21 16:27:43) 
ışık dışarıda, kameralar çekim yapabilsin diye koyulmuş. ben, yönetime başka yere çevirin ışığı dediğimde o zaman başkasının evine vurur diye garip bir cevap aldım. perdeyle işi çözmek istemiyorum. perde ölçüsünden dolayı bana göre çook yüksek bir fiyat çıkıyor.

hukuken bunu engelleme yolu yok mu? gerçekten içeri giren ışık haddinden fazla
  • wonnka  (04.11.21 16:55:16) 
geçtiğimiz günlerde açıkhava avmlerinden birindeyken benzer bir durumu görünce şaşırmıştım. avm'nin üzerindeki dev led panodan öyle bir ışık süzüyor ki, yandaki lüks sitenin 2 dairesinin pencerelerine çok yoğun ışık geliyor. çok rahatsız edici olmalı.

beyaz masa/belediyeyi bir arayın bence, vardır bir orta yolu.
  • vampir akrep  (04.11.21 17:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.