[]

Erkek Uzun Saç - Saç Dökülmesi

Merhaba,

Normal şartlarda inanılmaz sağlıklı ve gür saçlarım var. Ama saçımı uzatmaya başladığımda, ve saçlarım omuzlarıma gelmeye, geçmeye başladığında yeterince iyi bakamadığım için olsa gerek dökülmeye başlıyorlar. Özellikle de kış aylarında daha kötü oluyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim?


 
saçı susam, zeytinyağı, Hindistan cevizi gibi yağlarla beslemek. gece sürüp, sabah yıkamak en iyisi.

ayrıca beslenmek. beta karoten içeren besinleri tüketmek. havuç özelikle çörek otu ile yenildiğinde besleme oranı artar. ve kilo almak istemiyorsanız, yemeklerden sonra havuç yiyin. glisemik endeksi yüksek.

mevsimsel dökülmeler olur.

saç kafasına masaj yapın. saç deriniz kafatasına yapışık olabilir. hareket ettirin. yapışıksa, stres te vardır.

bu biraz acayip gelecek ama ay aslan burcunda iken en az 3 kez kesim yaptırın. gürleştirir.

kozmikbakim.com dan takip edebilirsiniz.

ilk aklıma gelenler bunlar.

saçlarınızı toplamayın bir de. mümkün olduğunca açın. havalandırın. kemik tarakla tarayın.
onlarca yöntem var.
  • janderzel zartanyan  (03.11.21 15:19:45) 
ben de uzatınca dökülmeye başlamıştı normalde saçlarım çok gür. kısaltınca problem kalktı.


  • xrated  (03.11.21 15:42:32) 
Eskiden uzun saçlı biri olarak benim gözlemlediklerim şunlar. Saçları toplamak (man bun dedikleri tarz) daha fazla dökülmeye sebep oluyor. Bir de tararken dikkatli olmak lazım.


  • schopenhauerin kedisi  (05.11.21 10:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.