[]

iphone 6 sıfırlamak mümkün mü?

merhabalar,

ofisten ayrılan personelin bıraktığı bazı telefonların icloud şifrelerine ulaşamadık. covid dalgasında biraz ihmalkarlığa denk gelmiş. insan kaynakları işini doğru yapmamış.

şu durumda o telefonları kullanabilmek için sıfırlamamız gerekiyor ama icloud şifresine takılıyor.

telefoncular bu işi halledebiliyorlar mı bir tür arka kapı vs kullanarak? halledemiyorlarsa cidden dünyanın en sağlam güvenlik mevzusu olmuş olacak. :)

android telefonunun şifresini hatırlayamayan bir arkadaşım 50 tl vererek telefoncuya sıfırlatmıştı. ama iphone olunca kaldık böyle.

 
Telefoncuya iphone satmistim ve adam icloude sifresi yoksa almam ddmistim zorla hatirladim sifremi oyle sattim ki olay dogubankga geciyor. Onlar yapamiyorsa kimse yapamaz.


  • kuzey li  (03.11.21 13:20:50) 
faturası varsa apple storeda yardımcı oluyolardı da.

kırılmaz yoksa güvenlik ihlali olur.
  • jelly bear  (03.11.21 13:35:51) 
şifre yoksa tuğladan farksız at çöpe.


  • xrated  (03.11.21 13:44:33) 
telefonu sıfırlarken icloud şifresine değil, ekran açarken girdiğiniz şifreye takılıyor olmanız lazım.

ayarlar - genel - sıfırla - tüm içerikleri ve ayarları sil

buradan denediğinizde telefonu icloud dahil her şeyleri komple sıfırlar. mağazadan aldığınız hale getirir.
  • co2s2  (03.11.21 14:21:07) 
icloud hesabı şirket e-mail adresi mi ?


  • delidir yakalayin  (03.11.21 16:56:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.