[]

sizce bu evler alınır mı?

merhaba, aylık gelirinizin %60'ı ile bu evler için kredi çekeceğinizi düşünün. ancak evi kiraya verip masrafı biraz kısacaksınız.
bu evlerden birini alır mıydınız, evet ise hangisini?
bu kadar küçük olması sorun olur mu?

teşekkürler.

1-www.sahibinden.com

2-www.sahibinden.com

3-www.sahibinden.com

 
3. ev in çaprazında bizim aile apartmanı var sık sık gider geliriz. Bizimki eski bir bina ama kiracıların hepsi sağlık personeli. Dibinde hem özel hastane olması hem bir durak ötede şehir hastanesi ve adliye olduğu için düzgün kiracı bulma sıkıntısı asla olmaz. Metroya yakın olduğu için de evler boş kalmıyor ve Maltepe’de saçma bir şekilde kiralar yüksek. Diğer iki ev için fikrim yok ama üçüncüyü ben sizin şartlarda alırdım.


  • cilekli pasta  (02.11.21 22:25:46) 
"oha şu kadarcık evlere istedikleri paralara bak" diyorum. Ankara'dan sevgilerle.


  • trajikomix  (02.11.21 22:37:02) 
Kira derken 20 yılda çıkarıyorsa ev kendini iyi sanki ona dikkat et. 1 ve 3 ün yeri iyi gibi sanki.


  • Topalordek  (02.11.21 22:39:19) 
Bir tanesi ornek mahallesi.


  • divit  (02.11.21 22:53:47) 
bencede 3. hem konum iyi, hemde hazir kiracili. ayrica o lokasyonda dairenin ufak olmasi normal karsilanabilir.


  • tahtakafa  (03.11.21 00:45:23) 
2 Numaralı ilanı uçurmuşlar sanırım.

Kiracıya güvenip kredi ile ev almak biraz sıkıntılı. Ama kira olmasa bile zorlanarak da olsa öderim diyorsanız güzel bir yatırım ve zorunlu tasarruf olur. Böyle enflanyonist ortamlarda gelir ve kira her sene artacağı ve kredi taksitleri sabit kalacağı için, ilk sene zorlanılsa bile diğer seneler gün geçtikçe rahatlıyacak bir süre sonra kira kredi taksitini öder hale gelecektir.

Ben olsam evi almadan önce satıcıdan, kiracının son bir yıllık kira ödeme dekontlarını ister, adamın kirayı sektirmeden ödediğinden emin olur alım satım işine öyle girerdim.
  • Mirket  (03.11.21 00:57:28) 
3. Ev 35 m2 net diyor. Rewimlerine baktim. Ferah guzel gorunuyor ama YATAK yok. Yatak nerde. Yatak olunca asiri sıkışık gelir bana.


  • Filinta61  (03.11.21 13:03:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.