[]

hgs ogs?

hangisini çıkartmam lazım bilemedim bi el atsanız :)




 
hgs


  • lcha  (02.11.21 12:00:32) 
ne farkı var hocam kısaca yazabilir misinizz


  • megacracker  (02.11.21 12:04:18) 
ogs bir cihaz ve ilk alirken sanirim gereksiz bir depozito odeniyor. bir de uzun yillar kullanilsa da bir sure sonra pili falan bitiyor galiba ugras cihaziyenile vs.

o yuzden ogs kullanan biri olarak hgs tavsiye ediyorum. hgs etiket fiyati daha ucuz galiba
  • exlibris  (02.11.21 12:18:34) 
hgs. otomobili olan herkes hgs çıkardığı için hgs diyorum. zamanında farkına falan baktım, pek bir şey anlamadım ama hgs daha yeni teknoloji sanırım. yünetmesi, alması da kolay.


  • prole  (02.11.21 12:37:32) 
Ogs araca takılan pilli bir cihaz. Geçiş ücretini çektiğinde ötüyor. HGS ise basit bir etiket.

Ogs ile çok sorun yaşamadım, HGS kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum.

Ne alırsanız alın kredi kartına bağlayın. Bakiye takip etme, bakiye yükleme derdi olmaz.
  • inheritance  (02.11.21 12:42:08) 
HGS
OGS'nin komple piyasadan kaldırılması lazım. Bi de bi zamanlar KGS vardı, tam komediydi.

  • maksat muhabbet  (02.11.21 14:01:04) 
HGS alırsanız bankadan çıkarttırın. PTT'ten çıkarttığınız zaman daha sonra kredi yüklemelerinde komisyon vs. can sıkıcı oluyor.


  • pispinti  (02.11.21 14:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.