[]

Tavsiye kuru kedi maması?

merhabalar

kedilerime uzun zamandır temizmama.com dan micho 15 kglik mama alıyorum. güçlü ekonomimiz sağ olsun son bir iki senede 80-90 civarı olan mama 197tl ye yükselmişti iki ay önce. fakat bu ay mamanın 238 tle fırladığını gördüm. ve artık benimde gücüm yetmemeye başladı.

100-200 tl arası 15 kg civarı önerebileceğiniz mama var mı? ucuz olsun adi olsun gibi bir gayem asla yok. bu mamayı öyle yada böyle hem evdeki kediler hem sokaktaki kediler yiyorlar. ucuz mamaları sokak kedisi bile yemiyor. sizin de böyle gönül rahatlığıyla verdiğiniz bir mama markası varsa tavsiyenize açığım. yoksa el mahkum temizmama dan alıcaz.

 
maalesef o fiyat aralığında iyi mama kalmadı. ekonomik olarak ya enjoy alabilirsiniz ya da econature. benim tercihim Econature Balıklı Yetişkin Kedi Maması olurdu.


  • surprise  (01.11.21 23:54:12 ~ 23:54:41) 
sokaktaki çocuklara vermek için luis alıyorum, en çok tavuklusunu seviyorlar, markamama’dan dün aldım 189 tl olmuş.


  • ozgur bir kusun hatirati  (02.11.21 00:44:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.