[]

alınır mı? (hoparlörden amfiden anlayanlar)

merhabalar,

iki sorum var:

ilki linkteki ürün söylendiği gibi temiz olduğu kabul edilirse alınır mı?
müzik ve sinema için kullanılacak.

www.sahibinden.com

özellikleri de şöyle:

www.backoffice.be

buna yakın bütçelerle şöyle bir alternatifin de olabilir derseniz incelerim.

ikinci sorum da şu: bunları bir amfiyle kullanmak mecburiyetinde miyim? anladığım kadarıyla değilim ama alıp doğrudan tv ya da bilgisayara bağlandığında alacağım ses tam randımanlı olmayacak.

amfi illa şartsa ne tip (power, entegre vs) ve çıkış gücü olarak ne tür bir amfi tercih edilmeli?

teşekkürler.

 
Bildiğim bir marka değil benim ama zaten consumer ürünlerinde bilgili değilim.

Amfi gerektirir pasif yazıyor speclerde. 150 watt rms 300 peak top peak 4-8 ohm amfi seçiminizi belirleyecek rakamlar. Bu tip bir alet için ne hifi amfi kovalanır ne de 200 liralık çin malı no name amfi alınır arasında bir şey mutlu eder gibi sizi.

Sony, Pioneer, Technics tarzı bir amfi.

Aslında uygun fiyatlı şunlar mutlu eder sizi ama memlekette var mı satı alsanız gelir mi bi fikrim yok. Bütçe amfisi olarak seviliyorlar ama fosiaudio.com
  • hedep  (01.11.21 16:47:25 ~ 16:48:28) 
evet amfi şartmış.

amfilere bakmaya başladım ben de yavaş yavaş.
linkini verdiğiniz amfi sanırım türkiye'de yok.

birkaç ayrı spotçu çarşısında hi-fi mağazası olan birini gördüm sahibinden'de, müsait bir zamanda gidip bilgi alacağım adamdan.
  • filteria  (01.11.21 17:38:10) 
Bu arkadaşlar için bir stereo ya da 5+1 amfiye ilave kaliteli ses için kaliteli bir kabloya ve bağlantı elemanlarına ihtiyacın var.biraz eski nesil technics,marantz,denon gibi güzel bir stereo amfiden güzel doyum alırsınız.


  • duptıs  (01.11.21 19:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.