[]

kahve makinesi önerisi? (espresso bazlı)

merhaba, bir kahve makinesi arayışındayım. all in bir makine de olabilir, filtre kahve falan da yapabilen ya da direkt süt köpürtmeli espresso makinesi önerisi de olabilir. kapsül makine önerilerine de açığım.

Evde yapmak/içmek istediğim kahveler cortado ve ristretto bianco.


 
fiyat belirtmemissin

ben sunu aldim kargoyu bekliyorum. indirimde su an.

www.amazon.com.tr
  • nibba  (01.11.21 12:41:51 ~ 12:42:23) 
5k'ya kadar bakıyorum. ama fiyat performans olursa tadından yenmez. öneri cok iyiymis teşekkürler.


  • a darkness coming  (01.11.21 13:00:56) 
www.hepsiburada.com

Biz beş yıldır su makineyi kullanıyoruz; aşırı memnunuz. Duzenli bakımını da yaptığımız için daha bir kere bile sorun çıkartmadı. Yanında yine delonghinin filtre kahve makinesini de almistik; ikisi bizi çok güzel idare ediyor. Bunlardan sonra sanıyorum tam otomatik makineye geçeriz en fazla.

Yalnız biz aldığımızda 500 liraydı; şimdi size link bırakmak için girince fiyatı biraz üzdü tabii.

Edit: şimdi baktım amazon'da bu makine de indirimde. Sanıyorum genel bir indirim yapmışlar kahve makinelerinde; ordan bakıp alın bence.
  • fraise  (01.11.21 13:05:26 ~ 13:12:43) 
hocam 5000 liraya benim attigimdan daha iyi bir makine bulabilecegini dusunmuyorum. cunku birincisi butcen az, ikincisi de turkiye pazarinda zor.

o paraya philips ep2220 tam otomatik makine geliyor fakat bu butcedeki tam otomatik makinelerle ristretto shot alamazsin. cunku kisa cekim programlari olmaz, portafiltre olmadigi icin kahve dozunu da ayarlayamazsin.

kapsul makineler hakkinda bilgim yok fakat zaten onermem. cekirdek kahve kullanamadigin bir sistem bana garip geliyor.
  • nibba  (01.11.21 13:48:58) 
www.amazon.com.tr

arkadaşım şundan aldı ancak bu kahve işinde delonghi ve electrolux daha iyi gibi.
  • mikahakkinen  (01.11.21 13:54:25) 
espresso bazlı makine ile filtre kahve yapamazsınız. amerikano yaparsınız, yerine geçer mi, siz karar verin.

buradaki önemli kriter, günde kaç kahve içeceğiniz. eğer günde 1-2 kahve içecekseniz, kapsüllü bir makine alın, devam edin. diğer makinelerin bakımı tutumu daha zor olabilir.
  • co2s2  (01.11.21 16:56:46) 
4-5bin para verip manuel makine almayın. ilk başta hevesle yapıp sonra sıkılırsınız.

philips ep4336 yada ep5447 takip bakabilirsiniz bütcenize göre. temelde aynı makine ikisi de.

www.amazon.com.tr
  • nuisance  (01.11.21 18:11:41) 
www.amazon.com.tr

ben bunu aldım, çok memnunum.

2012'den beri de kullandığım modeli atayım. bundan da çok memnunum ama üşendiğim için bir tane de tam otomatik aldım.
www.trendyol.com
  • bir ileti paylastim  (01.11.21 19:13:44 ~ 19:15:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.