[]

vucut gelistirme programi tavsiyesi

guc kazanmak degil de goruntuye/hacme yonelik bir program ariyorum 4-5 gun gidebilirim sanirim gym'e. mumkunse nette pdf olarak bulmasi kolay olan, guzel bir program tavsiyesi verebilir misiniz?




 
4-5 gün gitmen yeterli dinlenmeye ulaşamayacağın için sana fayda sağlamaz. hatta olumsuz etkisi olabilir. haftada 3 gün spor 1 gün boş vererek ilerlemelisin. hızlı hacim ve güç kazanmak için 5x5 stronglift programına bir bak. yeni başlıyorsan zaten ilk 6 ay çok hızlı gelişirsin. 1 senede ciddi fark olur ve daha sonra gelişimin yavaşlar.

- kası uyaracak kadar ağır ama sakatlanmayacağın kiloları seçmeyi unutma.
- ağır kadlırıcam diye hareketten çaldığın ve formu bozduğun kilolara girme.

ağırsağlam isimli bir site ve youtube kanalı var aslında o sitede ihtiyacın olan her şey mevcut.
  • orpheus  (01.11.21 16:24:29 ~ 20:38:36) 
Push pull leg (PPL) Antrenmani oneriririm. haftada 4-5-6 kafana gore yaparsin. inetrnete yazarsan PPL workout diye epey program cikiyor. spor salonunda hangi aletler var bilmiyorum o yuzden kendine uygunu sec derim aratinca. kolay gele


  • mhmtt  (01.11.21 16:39:55) 
3 gün gideceksen full body çalış. Split bir işe yaramaz gibime geliyor. Bir kasın haftada 2 kez çalıştırılması gerekir.


  • komando kani var bende  (01.11.21 16:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.